NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Au început înscrierile pentru Cupa 1 Decembrie la tenis de câmp și șah

Conducerea Primăriei Pașcani împreună cu cei de la conducerea Clubului Sportiv Municipal au decis ca în acest an să organizeze de 1 Decembrie o competiție sportivă. Potrivit președintelui clubului, Bogdan Mandric, este vorba despre „Cupa 1 Decembrie la tenis de câmp și șah”. 

„Au început deja înscriierile iar cei care doresc să participe o pot face la club sau prin telefon. Competiția se va desfășura pe o perioadă de două zile în sala de sport a clubului și este suportată din punct de vedere financiar de către club și sponsori. Câștigătorii vor primi diplome și cupe”, a declarat președintele Clubului Sportiv Municipal, Bogdan Mandric.

În funcție de cei înscriși se vor stabili și categoriile de vârstă cât și condițiile de participare. Președintele clubului are în vedere să organizeze pe viitor un turneu de pregătire pentru tenis de câmp, dacă în urma acestei competiții se va stabili că sunt doritori și iubitori de un astfel de sport. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Echipa locală de fotbal a început pregătirile pentru noul sezon. CA cu prezența șefilor Primăriei după 15 august

Marius Parteni

Scene incredibile pe un teren de fotbal din Paşcani: Arbitrii ce oficiază în competițiile județene, bruscaţi de jucători (VIDEO)

Marius Parteni

Ce obiectiv are formația locală de fotbal pentru acest sezon

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site