RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Dacian Cioloş: Miniştrii USR PLUS deja au început să facă reforme. O să vedem şi rezultatele parţiale în toamnă

Dacian Cioloş a precizat că miniştrii de la USR PLUS au început deja să facă reforme, iar rezultatele parţiale vor putea fi văzute la toamnă. Reacţia vine în contextul în care a fost întrebat despre reformele solicitate în mai multe rânduri de premierul Florin Cîţu.

„Tocmai de aceea am spus că va trebui să avem verificarea aceasta pe toate ministerele. La ministere din USR mai mulţi miniştri au început lucrul acesta. Uitaţi-vă la Ministerul Sănătăţii numirile la conducerea spitalelor se face pe bază de concurs, s-au schimbat consiliile de administraţie şi se organizează concursuri. La fel, la Ministerul Transporturilor, Cătălin Drulă a început deja. Ştiu că şi ministrul Cladiu Năsui a început la unele companii. Dar sigur, sunt proceduri care au fost începute, o să vedem şi rezultatele parţiale în toamnă”, a explicat Dacian Cioloş, întrebat după şedinţa de marţi a coaliţiei despre reformele cerute de prim-ministru atât la companii, cât şi la ministere.

Premierul Florin Cîţu a precizat, întrebat dacă a primit răspuns în legătură cu reformele cerute la companii şi ministere, că a solicitat aceste reforme până la următoarea rectificare bugetară, iar dacă acestea nu vor veni, nu vor mai fi alocate resurse financiare.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Rareș Bogdan, despre mărirea pensiilor cu 16%: Dacă nu găsește resurse, Câciu să plece acasă

Redacția

Guvernul a convocat comandamentul de iarnă. Ciolacu: Autorităţile să fie pregătite să intervină, indiferent de starea vremii, pentru sprijinirea populaţiei

Redacția

OMS încearcă să stabilească un pod aerian în nordul Afganistanului pentru a aduce mai multe provizii medicale

Redacția
Încarcă...