NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cursuri de sudori organizate la RAGCL Pașcani

Regia Autonomă de Gospodărie Comunală și Locativă se confruntă în continuare cu un deficit de sudori. Până în prezent nimeni nu s-a arătat interesat de locurile de muncă vacante, astfel că directorul Gelu Nedelcu caută soluții pentru a rezolva problema lipsei de personal.

Mai exact, acesta intenționează să încheie un contract de parteneriat cu Fundația Culturală „Renașterea Română”din Iași care are ca obiect de activitate pregătirea și instruirea în meseria de sudor.

Conducerea regiei va pune la dispoziția fundației o sală în care să se țină partea teoretică și un atelier în care să se țină partea practică.„Ne confruntăm cu o lipsă acută de specialiști, mă refer la sudori cu flacără oxiacetilenică. Am pus anunțuri pe site-urile din municipiul Pașcani, am pus diverse anunțuri la centrale, la Primărie, am fost și la Bursa Locurilor de Muncă, dar din nefericire nu am găsit sudori, iar ca o ultimă măsură am luat decizia să facem un parteneriat cu o Fundație Culturală din Iași, un formator care are ca și obiect de activitate pregătirea și instruirea în meseria de sudori. Ei vor veni cu lectori și cu suportul de curs, iar noi suntem dispuși să punem la dispoziție utilajele și spațiul necesar instruirii”, a spus Gelu Nedelcu, directorul regiei de termoficare.

  

Cursul se va desfășura pe o durată de patru luni și costă între 1.500 lei și 2.000 lei. La final curanții vor primi certificate de calificare care au valabilitate națională și sunt acceptate în toate țările din Uniunea Europenă. Înscrieri se fac la sediul RAGCL.

Advertisements

Related posts

Bătaie ca-n şapte păcate pentru un contract la Hărmăneşti

Redacția

Consilierul Rîznic s-a autodenunțat! Comisia ANL va întocmi un raport, ce va fi trimis autorităților

Marius Parteni

Concurs pentru un post vacant la Primăria Mogoșești-Siret

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site