NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Curs festiv Liceul ”Miron Costin”. Trei șefe de promoție cu aceeași medie- 9,97!

Ziua absolvirii este una de neuitat pentru fiecare generație de elevi! Momentul când fiecare pleacă pe drumuri diferite având în suflet bucurie, amintiri și satisfacție. Astăzi, în curtea școlii a avut loc ceremonia de absolvire a promoției 2021, din cadrul Liceului Teoretic ”Miron Costin” Pașcani.

Bucuria de final de liceu a fost cel puțin egală cu emoțiile, dar și cu regretele că cei patru ani, atât de frumoși, s-au încheiat. Cu multă emoție, absolvenții 2021 s-au reunit purtând ținuta consacrată acestui eveniment, robe și toci.

Directorul adjunct al unității de învățământ, profesor Elena Dăscălița a anunțat în cadrul evenimentului, cele trei șefe de promoție, care au aceeași medie-9,97: Cătălina Elena Costei, Iulia Elena Doroagă și Georgiana Jardă.

Diriginții, cu regret, dar și cu fericire în glas, au strigat pentru ultima dată catalogul fiecărei clase din această generație. Olimpicii, absolvenții cu rezultate bune la învățătură,  au fost felicitați și recompensați pentru rezultatele deosebite obținute în cei patru ani de liceu. Majoritatea își doresc să urmeze o facultate în România, dar sunt și tineri care vor să depășească granițele țării. Pe parcursul anilor de liceu au dobândit nu doar cunoștințe, ci și experiențe de viață și prietenii.

  

Emoțiile nu s-au terminat, însă, pentru absolvenții claselor a XII-a. Peste câteva săptămâni, aceștia vor susține examenul maturității. Profesorii speră că munca lor din anii de liceu și-a pus amprenta asupra copiilor, iar ei vor promova Bacalaureatul cu note bune.

Advertisements

Related posts

Colegiul ”Unirea” a primit, într-un cadru festiv , la Palatul Parlamentului, titlul de „Şcoala Europeană” – 2019

Oana Cordoneanu

Spectacol cu momente artistice de Ziua Şcolii Gimnaziale din Cozmeşti

Ema Roman

Un elev pășcănean va reprezenta județul Iași la faza națională a Olimpiadei Tehnice

Răzvan Grecu
Încarcă...