NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, aniversate de Ziua Națională a României. Intră să vezi programul manifestărilor de 1 Decembrie, de la Pașcani

După 50 de ani se vor întoarce la Starea Civilă. Cuplurile din municipiu și suburbii vor fi premiate de administrația locală, la sediul Primăriei. Evenimentul, devenit tradiție în ultimii ani, va avea loc de Ziua Națională a României. Vor fi alocate premii pentru 42 de cupluri care au sărbătorit „nunta de aur”, însă până pe 1 Decembrie numărul acestora poate crește, până atunci se primesc cereri.

  

Li se vor oferi  buchete de flori, diplome, fotografii cu momentul imortalizat, cât și premii în bani. Apoi vor ciocni o cupă cu șampanie alături de primarul municipiului Pașcani. După eveniment cuplurile vor fi invitate la o masă festivă.

 Administraţia locală se ocupă, în această perioadă, de organizarea evenimentului din data de 1 Decembrie. Primăria a solicitat oferte de catering, care să asigure tradiţionala masă festivă la care sunt invitaţi toţi cetăţenii municipiului. Astfel, anul acesta şi-au prezentat serviciile două societăţi: una din Paşcani şi alta din Iaşi. Este vorba despre Restaurantul Select şi firma Petru San Com SRL. Ambele propun ca meniu o porţie de 300 grame fasole, 100 grame de pâine şi un pahar de 150 ml cu vin fiert.

 Primăria Pașcani a finalizat și programul dedicat Zilei Naționale a României în municipiul nostru.

 8.00 – Depuneri de coroane la Monumentele Eroilor din Municipiul Pașcani și suburbii

 11.00 – Premierea cuplurilor care au împlinit 50 ani de la căsătorie – Primăria

Pașcani

 13.00 – Paradă Militară – Jandarmi, Pompieri, Angajați ISU, Poliția Locală – Esplanadă

 14.00 – Concert de muzică populară  pe Esplanadă– Cristi Iordăchioaia, Adriana Apostol, Constantin Bahrin + 2 artiste de muzică populară din Iași  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Advertisements

Related posts

Copaci tăiaţi pentru un ştrand mai curat

Ema Roman

Tribunalul Iași: ANAF a luat peste 3,6 milioane de lei de la RAGCL în mod ilegal

Marius Parteni

Eco Salubritate nu va putea fi operator în cadrul ADIS și se îndreaptă spre faliment

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site