NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cum va fi vremea de Sarbatori in Moldova

Vremea se va mentine rece pana la finele anului, meteorologii estimand temperaturi preponderent negative. In intervalul 20-25 decembrie sunt prognozate precipitatii mai ales sub forma de ninsoarein toate regiunile, se arata in prognoza intocmita de Administratia Nationala de Meteorologie pentru intervalul 17-30 decembrie 2012, citata de Agerpres.

 

Totodata, pana pe 30 decembrie, inclusiv, sunt asteptate precipitatii, la inceput sub forma de ninsoare, apoi lapovita si chiar ploaie, in timp ce temperaturile maxime vor ajunge pana la 4 grade, iar minimele vor cobori pana la -16 grade, in zona Moldovei, se arata in prognoza meteo publicata luni.

  

Moldova

Vremea va fi rece pe durata intregului interval, chiar deosebit de rece in perioada 21-24 decembrie, cand, in medie, temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de -10 grade. De asemenea, temperaturile medii nocturne vor fi negative si vor cobori sub pragul de ger intre 20 si 26 decembrie, cand se asteapta valori intre -16 si -12 grade. Va ninge in primele doua zile, dar slab cantitativ si in restul intervalului. In ultimele zile vor fi posibile si precipitatii sub forma de lapovita.

sursa agerpres

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Stadiul proiectelor europene: Spitalul și digitalizarea administrației în termen, Școala ”Iordache Cantacuzino” și Creșa în întârziere!

Răzvan Grecu

România trece la ora de iarnă, cu temperaturi de primăvară. Vor fi până la 25 de grade Celsius

Redacția

Funcționarii din Primăria Pașcani, săraci în sporuri

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site