RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cum se apără Cîrstoiu de acuzațiile de incompatibilitate: „Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup”

Candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a afirmat la B1 Tv că nu este în incompatibilitate, susținând că simte în continuare susţinerea celor doi lideri ai Coaliţiei.

FOTO Inquam

FOTO Inquam

„Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup (…) Eu nu sunt în nicio stare de incompatibilitate. La modul real, nu sunt în stare de incompatibilitate. (…) Eu nu am avut nicio relaţie contractuală, remunerată sau neremunerată, cu o clinică privată”, a afirmat candidatul susţinut de PSD şi PNL la B1 Tv.

  

Privind sesizările la ANI care-l vizează, Cîrstoiu a afirmat: „Foarte bine, până la urmă democraţia asta înseamnă, un pluralism de idei”.

Premierul Marcel Ciolacu și șeful PNL, Nicolae Ciucă, au arătat că medicul trebuie să vină cu explicații privind acuzațiile de incompatibilitate care îl privesc. 

„În momentul de față, cred că abordarea cea mai corectă, după ce decizia Coaliției a fost ca domnul Cîrstoiu să fie candidatul, e ca domnul Cîrstoiu să facă o conferință de presă și să explice aceste acuzații. Domnul Cîrstoiu trebuie să iasă în fața presei și să explice”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Adrian Mutu, după eșecul usturător cu Farul: „Sunt seri în care câștigi și seri în care înveți”

Redacția

Noile criterii de acordare a burselor școlare, care au stârnit reacții vehemente din partea elevilor și părinților, dezbătute online de Ministerul Educației, joi de la ora 14:00 / Înscrierile sunt deschise

Redacția

Republica Moldova a făcut prima achiziție de gaze naturale din resurse alternative

Redacția
Încarcă...