RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cum se apără Cîrstoiu de acuzațiile de incompatibilitate: „Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup”

Candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a afirmat la B1 Tv că nu este în incompatibilitate, susținând că simte în continuare susţinerea celor doi lideri ai Coaliţiei.

FOTO Inquam

FOTO Inquam

„Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup (…) Eu nu sunt în nicio stare de incompatibilitate. La modul real, nu sunt în stare de incompatibilitate. (…) Eu nu am avut nicio relaţie contractuală, remunerată sau neremunerată, cu o clinică privată”, a afirmat candidatul susţinut de PSD şi PNL la B1 Tv.

  

Privind sesizările la ANI care-l vizează, Cîrstoiu a afirmat: „Foarte bine, până la urmă democraţia asta înseamnă, un pluralism de idei”.

Premierul Marcel Ciolacu și șeful PNL, Nicolae Ciucă, au arătat că medicul trebuie să vină cu explicații privind acuzațiile de incompatibilitate care îl privesc. 

„În momentul de față, cred că abordarea cea mai corectă, după ce decizia Coaliției a fost ca domnul Cîrstoiu să fie candidatul, e ca domnul Cîrstoiu să facă o conferință de presă și să explice aceste acuzații. Domnul Cîrstoiu trebuie să iasă în fața presei și să explice”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

California: Un învățător nevaccinat a transmis infecția cu Covid-19 unui număr de 26 de persoane, dintre care 18 elevi

Redacția

Gabriela-Otilia Romașcanu a fost numită șefă de cabinet a premierului Ciolacu

Redacția

Șeful ANAF nu ar refuza funcția de ministru al Finanțelor. Ce CV are Lucian Heiuș

Redacția
Încarcă...