RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Cum să decizi dacă ți se potrivesc mai bine bijuteriile din aur sau din argint

Bărbații și femeile deopotrivă au dezvoltat o mare dragoste pentru bijuterii din argint sau din aur nu doar pentru că acestea îi pot ajuta să se îmbunătățească din punct de vedere estetic, ci și pentru că bijuteriile sporesc încrederea în sine, mai ales când arăți atât de bine când le porți.

Toată lumea vrea să găsească bijuteriile perfecte pentru că atunci când bijuteriile îți completează tonul pielii, forma feței și unghiurile, cu siguranță vor scoate la iveală tot ce e mai bun din tine. Cu toate acestea, găsirea bijuteriei perfecte este atât o provocare, cât și o experiență.

Ar trebui să optezi pentru acea pereche de cercei de aur, strălucitori, sau ți s-ar potrivi mai bine acei cercei de argint? Unele persoane au un favorit clar atunci când vine vorba de culoarea preferată a bijuteriilor. Dar pentru alții, poate fi o adevărată luptă să aleagă ce să poarte.

Este și mai complicat să știi ce culoare să cumperi ca și cadou pentru altcineva – bijuterii din argint sau din aur? Din fericire, suntem aici cu câteva sfaturi cheie pentru a vă ajuta să decideți care este cea mai potrivită alegere.

  

Trei metale domină lumea bijuteriilor de astăzi: aurul, argintul și noua, dar populara nuanță neo-nuanță de aur roz. Toate trei sunt metale de bijuterii spectaculoase, care arată superb atunci când sunt purtate cu cea mai bună ținută. Ne amintim cum Cate Blanchett arăta fenomenal când a interpretat-o pe frumoasa eterică regina Galadriel purtând bijuterii din argint. Stiliștii acestei doamne au făcut o treabă fantastică alegând cele mai bune bijuterii pentru tonurile de piele ale actriței. Dar cum poți determina rapid care este cea mai bună alegere pentru tine?

Problema de a găsi un metal potrivit pentru tonul pielii tale este, fără îndoială, un lucru frustrant. Este o serie de reușite și ratări, nimerește și eșuează. Este un proces distractiv și provocator. Mulțumită noilor sfaturi și trucuri, cunoașterea nuanței potrivite pentru tonul pielii tale a devenit mult mai ușor de gestionat. Secretul pentru toate acestea se află în pielea noastră! Îți vine să crezi?

Un argument de lungă durată este că ar trebui să cumperi bijuterii de culoarea care se potrivește cel mai bine cu tonul pielii tale. Tradiționaliștii vor spune că oricine are o nuanță rece a pielii ar trebui să opteze pentru bijuterii din argint, în timp ce cei cu subtonuri mai calde vor străluci în bijuterii aurii.

Este demn de remarcat faptul că subtonul pielii este diferit de culoarea pielii. Persoanele cu pielea mai deschisă pot avea un subton cald al pielii, iar persoanele cu pielea mai închisă pot avea un subton rece al pielii. Așa că, dacă nu ești dependentă de machiaj, probabil că nu ai studiat niciodată atât de profund subtonul pielii tale. Dar există o modalitate rapidă și ușoară de a afla dacă este rece sau cald. Pur și simplu aruncă o privire la venele de pe încheietura mâinii. Dacă venele tale sunt de culoare albastră, ai un subton de piele mai rece, dar dacă sunt verzi, ai unul cald. De asemenea, probabil că ai un subton rece al pielii dacă te arzi ușor la soare.

Folosirea subtonului pielii ca ghid pentru alegerea bijuteriilor de aur sau a unor bijuterii de argint este un bun punct de plecare dacă te chinui să alegi între cele două. Dar îți recomandăm să iei acest sfat cu un vârf de cuțit de sare  – mai ales când există și alți factori de luat în considerare.

Dacă ești o persoană căreia îi place să poarte un machiaj bogat, de culoarea bronzului, vei descoperi că bijuteriile de culoare aurie se vor potrivi cel mai bine cu look-ul tău. Dar dacă preferi neutre sau metalice reci, bijuteriile argintii îl vor accentua perfect.

Ultimul lucru de care trebuie să ții cont atunci când alegi bijuterii aurii sau bijuterii din argint este care îți vor complimenta cel mai bine ținuta. Bijuteriile aurii vor ieși cu adevărat în evidență în cazul ținutelor de culori mai închise – în special cele formate din maro, verde închis, roșu intens, roșu bogat sau burgundy. În timp ce pastelurile și culorile deschise, sumare, se potrivesc cel mai bine cu argintul.

Related posts

Patru caracteristici UTILE ale halelor metalice moderne

Redacția

Top 3 lucruri de CALITATE pe care le poti cumpara cu numai 100 de lei!

Redacția

Cum alegem cele mai bune agenții pentru pariurile de pe mobil în 2021

Redacția
Încarcă...