RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Joe Biden le-a cerut oamenilor prezenți la discursul din Varșovia să o aplaude pe Maia Sandu: Sunt foarte mândru să fiu alături de dumneavoastră și de oamenii liberi ai Republicii Moldova

Captura YouTube

Președintele american Joe Biden a salutat, în cadrul discursului susținut în Varșovia, dorința oamenilor din Republica Moldova de a trăi în libertate și de a-și recăpăta independența și le-a cerut celor prezenți în piață să o aplaude pe Maia Sandu.

„Astfel liderii opoziției din Belarus continuă să lupte pentru democrația lor. Așa au hotărât să trăiască cetățenii Rep. Moldova. Cetățenii Rep. Moldova au hotărât să trăiască în libertate, să își recapete independența și să meargă pe drumul integrării europene. Președinta Maia Sandu (…) dar sunt foarte mândru să fiu alături de dumneavoastră și de oamenii liberi ai Rep. Moldova și merită aplauze pentru asta”, a spus Joe Biden, citat de Radio Chișinău.

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, se află la Varșovia, unde a asistat la discursul președintelui Statelor Unite, cu câteva zile înainte de împinirea unui an de la invadarea Ucrainei.

Advertisements
  

„Oamenii din Moldova își doresc trăiască în libertate. Doamna președinte Sandu, suntem mândri să fim astăzi alături de dumnevoastră. Haideți să o aplăudăm. Nu trebuie să fie niciun dubiu, susținerea noastră pentru Ucraina nu se va opri iar NATO nu va fi divizat”, a declarat Joe Biden.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Realitatea lor. Liderii țării au “pilotat” prima zi de școală: educația – prezentată prin proiecții de viitor, în școli de excepție. Totul – sub umbrela României educate, care nu e gata / La guvern, câțiva copii au manifestat pentru lucrurile de bază care lipsesc din școli

Redacția

Premierul Ciucă, după întâlnirea cu oamenii de afaceri francezi: ”România se bucură de încrederea investitorilor străini/ Am mulțumit investitorilor francezi pentru cele peste 125.000 de locuri de muncă din țara noastră”

Redacția

Liderii europeni îi aduc un omagiu fostului papă Benedict al XVI-lea

Redacția
Încarcă...