NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Cum alegem cele mai bune agenții pentru pariurile de pe mobil în 2021

Perioada pandemică a accelerat migrarea pariorilor din offline în online. În timpul turneului final al Campionatului European de Fotbal (11 iunie – 11 iulie), un singur operator a raportat 250.000 de clienți activi, care au plasat cel puțin un bilet. La nivel general, numărul jucătorilor a fost mult mai mare.

Majoritatea pariorilor online joacă de pe telefon sau de pe tabletă, chiar dacă sunt acasă și ar putea să intre pe laptop sau pe PC. Este mult mai comod așa. Din câteva atingeri de ecran, se ajunge la meciul dorit. Agențiile de pariuri online s-au adaptat acestei tendințe și au pus accent pe dezvoltarea aplicațiilor pentru dispozitive mobile.

În prezent, toate platformele de jocuri de noroc sunt optimizate pentru ecrane mai mici, deci se poate intra pe site-urile de pariuri prin intermediul browser-ului. În același timp, sunt foarte puțini operatori care nu au lansat o aplicație. O ierarhizare a agențiilor de pariuri în funcție de posibilitatea de a juca din mers este echivalentă cu alcătuirea unui top al softurilor dedicate.

Cele mai multe aplicații pot fi testate fără a avea cont deschis la respectivul operator. Așadar, înainte de a ne înregistra, putem să facem o comparație. Este recomandat să ținem cont de mai multe aspecte, care pe de o parte ne oferă o experiență de joc mai plăcută, iar pe de altă parte ne ajută să obținem profit la pariuri, pe termen lung.

Advertisements
  

Elemente care îmbunătățesc experiența de joc

În principiu, pariurile sportive înseamnă o modalitate de divertisment. Timpul petrecut pe site trebuie să creeze o stare de bine, iar la această stare contribuie detaliile grafice, cromatica, dar și cât de ușor poate fi parcursă aplicația, pentru a ajunge la evenimentele care ne interesează. Cu alte cuvinte, o importanță deosebită o are interfața.

Culorile trebuie să nu obosească vederea. Încă mai sunt aplicații și site-uri care au scris alb pe background negru, foarte greu de privit un timp mai îndelungat. De asemenea, încă există softuri pentru pariuri care nu au o bară de căutare, foarte utilă în cazul în care pariorul dorește să vizualizeze un anumit meci, nu toate partidele dintr-o competiție. Din acest punct de vedere, aplicațiile care au funcția „Search”, cum este, de exemplu, cea lansată de 888sport au un avantaj însemnat.

Un alt avantaj este reprezentat de posibilitatea de a personaliza notificările pe care aplicația le trimite pe ecranul principal al dispozitivului mobil, astfel încât să aflăm ce se întâmplă în meci și fără să fim autentificați.

Fiecare dintre noi avem niște competiții pe care jucăm cu precădere. Ne este mult mai ușor când le putem fixa în partea de sus a meniului, iar cele mai bune aplicații permit acest lucru.

Elemente care ne ajută să obținem profit

Cele mai bune aplicații pentru pariurile de pe mobil în 2021 conțin și elemente care ne ajută să câștigăm mai ușor bani, prin biletele jucate și nu numai. În primul rând, oferta sportivă trebuie să fie similară cu cea de pe PC, iar la acest capitol trebuie făcută o mențiune specială pentru oferta live, întrucât cine pariază de pe mobil preferă „live-urile”.

În pariurile pe evenimente în desfășurare contează orice secundă, așadar aplicația trebuie să se miște cât mai rapid. Atenție: este posibil ca aplicația să fie foarte ok, dar să funcționeze optim pe dispozitive de generație mai nouă. Înainte să instalați un asemenea soft, interesați-vă dacă este compatibil cu dispozitivul pe care îl aveți.

Pentru a avea șanse mai mari să câștigăm un pariu live este obligatoriu să urmărim meciul. Asta înseamnă că primesc stele în plus aplicațiile prin care sunt transmise evenimente video live, având o calitate bună a imaginii și care nu se mișcă sacadat.

Advertisements

Nu sunt de neglijat nici ofertele promoționale valabile exclusiv pentru clienții care pariază prin intermediul aplicației. Chiar dacă nu aduc un câștig concret, pariurile gratuite sau fondurile suplimentare primite ne ajută să acumulăm mai multă experiență și să folosim „cu cap” fondurile proprii.

Sunt mai multe aplicații care corespund descrierii, iar jucătorii cu experiență ne recomandă să nu ne limităm la a deschide cont la un singur operator.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ceaiul verde și pierderea în greutate

Redacția

Oameni ai locului (11 Februarie 2016): VALENTINE’S DAY VERSUS DRAGOBETE

Redacția

Prezentare a șamponului Wash & Go în magazinul Lorimer (P)

Oana Cordoneanu
Încarcă...