NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt diversNațional

Cum aleg comoda RTV pentru televizorul meu?

Comoda TV este o piesă de mobilier pe care nu o puteți uita pentru a vă pune camera de zi, chiar și atunci când televizorul nu este așezat fizic pe ele.

Așadar, ce criterii ar trebui luate în considerare atunci când alegeți o astfel de piesă de mobilier pentru a combina caracterul practic cu frumusețea? Iată care sunt răspunsurile la aceste întrebări foarte importante.

Comode TV și design interior

Astfel de mobilier – în ciuda dimensiunilor sale relativ mici – poate schimba complet aspectul unui interior. Cu toate acestea, ele pot fie să-l completeze, fie să nu fie în concordanță cu stilul acestuia. Lipsa de consistență nu este întotdeauna rea, desigur, dacă optăm pentru eclectism, adică amestecarea diferitelor stiluri. Cu toate acestea, dacă ne pasă de o combinație bună de elemente de finisare, atunci merită să alegem astfel de comode TV, care se vor potrivi cu alte piese de mobilier, de exemplu, în ceea ce privește culoarea.

Mărimea contează

Un alt criteriu de selecție este reprezentat de dimensiunea acestor piese de mobilier. În această situație, trebuie să luați în considerare nu numai dimensiunile televizorului, ci și faptul că o astfel de piesă de mobilier nu este prea mare în raport cu suprafața camerei. Prin urmare, ar trebui să se ia în considerare lățimea mobilierului, care este de obicei între 120 și 210 cm. Cel mai bine este să o alegeți astfel încât comoda să fie mai lat decât diagonala aparatului, în mod optim cu aproximativ 5-10 cm.

Advertisements
Advertisements
  

Funcționalitatea nu este mai puțin importantă

Comodele sau dulapurile pentru televizor ar trebui să fie, de asemenea, utile. Acest lucru înseamnă că variantele cu sertare și compartimente practice sau rafturi suplimentare vor funcționa bine. Acest lucru va face posibilă găzduirea multor obiecte și bibelouri și chiar a jucăriilor pentru copii în camera de zi. Acest tip de mobilier este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă expune propria colecție de CD-uri, cărți sau discuri de vinil. În această situație, însă, merită să mizăm pe modele ceva mai mari, care vor putea să le găzduiască.

După cum puteți vedea, comodelor TV ar trebui să fie alese cu atenție pentru a nu aglomera inutil interiorul cu o piesă de mobilier prea mare și, în același timp, pentru a face o bună utilizare a spațiului disponibil. Cu toate acestea, cu câteva sfaturi practice, se poate face cu siguranță.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Deputat UDMR, declaraţie controversată: Pentru comunitatea maghiară din România, 1 Decembrie este zi de doliu

Redacția

Poliția Română, despre polițistul care dă amenzi pe Facebook: Apreciem sprijinul primit

Redacția

Surse: PSD suține că măsurile economice propuse de Florin Cîțu ar costa bugetul 30,5 miliarde de lei

Redacția
Încarcă...