RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Constantinescu: ” Îi predau ștafeta lui Dumitru Pantazi la conducerea PSD Pașcani”

Zvonurile care circulau astăzi înainte de conferința de alegeri a PSD Pașcani se confirmă după ce a luat cuvântul senatorul Florin Constantinescu. La finalul materialului prin care a prezentat rapoartele organizației din ultimii doi ani de zile, acesta a făcut un anunț.

 

 „Îl propun pe Dumitru Pantazi în funcția de președinte al PSD Pașcani, îi predau ștafeta convins însă de faptul că în organizație va fi în continuare o competiție care să aducă beneficii partidului. Nimeni nu este legat de funcție, în schimb îi anunț pe cei din interiorul partidului că nu voi renunța la lupta constructivă pentru binele PSD”, a declarat senatorul PSD Florin Constaninescu.

  

 Cum Dumitru Pantazi va rămâne singura variantă în cursa pentru partid, el este noul președinte al PSD Pașcani.

 

 11.30  Culise: Dumitru Pantazi, președintele PSD Pașcani

Conferința de alegeri a PSD Pașcani a început în urmă cu câteva minute la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu”. Cei prezenți în sală au ascultat imnul României, apoi au trecut la discutarea ordinei de zi.

În culise se vorbește că senatorul PSD Florin Constantinescu și primarul Dumitru Pantazi s-ar fi înțeles, ultimul urmând să preia șefia organizației locale PSD. Cert este că că nu va fi o competiție în doi așa cum se preconiza.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Deputatul Sorin Nacuță, “talisman norocos” pentru echipa natională de fotbal (foto)

Redacția

Testul ieşean al PSD-ului. Cu cine votează azi? Cu Dragnea sau cu Rovana?

Redacția

Prima reacție a lui Marcel Ciolacu după demisia Gabrielei Firea: Primarii, șefii de Consilii Județene, directorii de instituții publice locale sau șefii din poliție implicați să facă un pas în spate

Redacția
Încarcă...