NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Cu două săptămâni înainte de a lua vacanță, elevii pășcăneni vor ține un spectacol de zile mari

Înainte de mult așteptata vacanță de vară a elevilor, după ce mediile vor fi deja încheiate, copiii, înscriși la cursurile de dans organizate de Casa de Cultură „Mihail sadoveanu”, vor susține un spectacol impresionant.

 

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 7 iunie, în sala mare a Casei de Cultură, începând cu orele 17.00 și va pune în scenă o gamă largă din talentele elevilor pășcăneni.

În deschiderea spectacolului, pe scena instituției vor defila copiii din prima serie a Teatrului de Modă „Kasta Morrely”, care vor prezenta publicului, într-un stil inedit, moda unor anumite tipuri de societăți din istoria lumii.

Așadar, vorbim despre teatru, muzică, dans și poezie, într-un spectacol complex, ce promite a fi unul de lungă durată.

Pe scenă vor urca totodată și câțiva invitați deosebiți, tineri elevi de pe raza protopopiatului Pașcani, care au participat pe data de 25 aprilie anul acesta la concursul-spectacol „Bucuria de a fi creștin”.

„Pe lângă copiii pășcăneni, există copii ca Emi Băiceanu de la Topile sau Ivona Graur din Târgu Frumos, cu talente de excepție. Vom fi foarte bucuroși să-i avem pe scena noastră și vă așteptăm și pe dumneavoastră.”, a declarat Marioara Preutu, directoarea Casei De Cultură din Pașcani.  

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

În ce lume trăim? La fiecare două zile, un copil din Iași e scos din familia ce îl abuzează

Redacția

Recrutare masivă în Moldova

Redacția

Eveniment de o tristeţe copleşitoare. Soţii Maleon, conduşi ieri pe ultimul drum

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site