NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Un pășcănean și-a fracturat coloana, după ce a căzut dintr-un cireș

În această perioadă, culesul fructelor de sezon poate fi destul de periculos, atunci când această practică presupune urcatul într-un copac. O clipă de neatenție și, din copac, se poate ajunge direct la spital.

 

Acest lucru s-a întâmplat și cu Vincențiu T., un bărbat de 54 de ani, din Lunca Pașcani, care, în cursul zilei de ieri, s-a urcat într-un cireș pentru a strânge ispititoarele fructe. La un moment dat, s-a dezechilibrat și a căzut la pământ, de la o înălțime de aproximativ 3 metri.

  

În urma incidentului, acesta nu a solicitat ajutorul medicilor, însă, a doua zi, observând că are dureri din ce în ce mai mari în zona toracelui, a solicitat ajutorul Ambulanței, care l-a transportat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Pașcani.

Medicul de gardă a suspectat faptul că bărbatul ar putea avea o fractură de coloană, de aceea i-a fost aplicat imediat un guler cervical și supus unui examen radiografic amănunțit. În urma rezultatelor, această ipoteză a fost confirmată, pacientul urmând a fi transportat de urgență la Spitalul de Neuro-Chirurgie din Iași

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

246 de cazuri COVID-19 în ultimele 24 de ore. Bilanțul ajunge la 6.879. Peste 1.000 de persoane s-au vindecat

Redacția

Prima aterizare a elicopetrului SMURD la Pașcani. O femeie a necesitat transportul de urgență la Iași (VIDEO)

Redacția

Donație de aparatură medicală pentru Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site