RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

CTP, despre desemnarea lui Cioloş ca premier: Kelemen Hunor ar fi avut mai multe şanse de a forma o majoritate parlamentară

Potrivit acestuia, preşedintele Klaus Iohannis şi-a asumat desemnarea lui Dacian Cioloş în funcţia de prim-ministru, însă nu a justificat lucrul acesta.

„Preşedintele Iohannis şi-a asumat desemnarea lui Cioloş, nu a justificat lucrul acesta şi ar fi trebuit să-l justifice. A apărut şi ne-a spus – «Eu l-am ales pe domnul Cioloş. De ce? Treaba mea.» Păi nu e treaba exclusivă a domnului preşedinte pentru că în constituţie scrie că cel desemnat trebuie ales în ideea că are cele mai multe şanse să alcătuiască o majoritate.

Sigur că preşedintele poate să numească şi portarul din Modrogan, are această cădere. Dar, în constituţie se precizează asta. Domnul Iohannis nu a venit să ne spună: «L-am ales pe domnul Cioloş pentru că ar avea cele mai mari şanse să facă o majoritate».”, a transmis Gazetarul la Digi24.

Acesta a precizat că, din contră, Dacian Cioloş are şansele cele mai mici să facă o majoritate.

  

„Domnul Cioloş are şansele cele mai mici să facă o majoritate în momentul de faţă. Ar fi avut, după părerea mea, şanse mai mari decât domnul Cioloş domnul Kelemen Hunor. Eu m-am gândit, atunci, că ar fi o soluţie să-l desemneze pe domnul Kelemen Hunor,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

David Popovici a primit premiul pentru „Cel mai bun înotător din lume în 2022”, înaintea probelor de la CM din Japonia

Redacția

Ciolacu, ironii la adresa PNL: Și-au ales la prânz președintele, că să-l schimbe seara / Ce spune despre Rareș Bogdan

Redacția

Unul dintre cei mai bogaţi români, condamnat cu executare la Iaşi

Redacția
Încarcă...