NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Creșterea pensiilor nu poate fi mai mare de 11%

Premierul Nicolae Ciucă afirmă că actuala coaliție coaliție de guvernare dorește creșterea pensiilor de la începutul lunii ianuarie 2023, dar atrage atenția că majorarea trebuie să țină cont de posibilitățile bugetare, astfel că nu poate fi mai mare de 11%.

Discuții au loc și cu privire la majorarea salariului minim până la 3.000 de lei, iar ambele măsuri ar putea fi incluse în proiectul de buget pentru anul viitor, a spus premierul la finalul ședinței conducerii PNL de astăzi.

Advertisements

El a mai precizat că proiectul de plafonare a prețurilor la lemnul de foc trebuie prezentat în guvern până miercuri de Ministerul Mediului împreună cu Ministerele Economiei și Finanțelor, transmite reporterul RRA Cătălin Purcaru.

radio romania

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Viceprimarul Gabriela Nedelcu a propus tăierea voucherelor de vacanță pentru angajații Spitalului Municipal de Urgență Pașcani

Răzvan Grecu

Propunere la dezbaterea publică:”Să mergem vineri la şedinţă să îi sufocăm, cum ne-au sufocat ei pe noi”

Marius Parteni

PSD + ALDE: ”Autostrada Târgu-Neamţ – Iaşi este deja aprobată şi urmează să intre în achiziţie publică pe SEAP”. Activiștii: ”nu vă mai credem. Ne vedem la tribunal”

Redacția
Încarcă...