RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Crăciunescu ținut pe margine la ședința de CL de astăzi. Pantazi nu a avut nevoie de votul fostului primar!

Lupta politică dintre fostul primar, Grigore Crăciunescu, și actualul primar, Dumitru Pantazi, continuă și după 3 luni de la alegerile locale din acest an. Consilierii locali au aprobat ordinea de zi propusă de Pantazi pentru ședința ordinară de CL în care validarea mandatului de consilier al lui Grigore Crăciunescu era ultimul punct.

Solicitarea consilierului liberal Neculai Enea de a modifica ordinea de zi nu a avut succes, consilierii locali PSD, PDL și PPDD votând ordinea de zi în forma propusă de Pantazi.

Această manevră politică a avut ca scop împiedicarea lui Crăciunescu de a lua cuvântul în plenul Consiliului Local pe marginea subiectelor sensibile: majorarea prețurilor la apă și canalizare sau împrumutul de 8 milioane de lei pentru Planul Integrat de Dezvoltare Urbanistic. „Domnule Crăciunescu, după ce veți fi validat vă voi da cuvântul să interveniți. […] Notați-vă ce vreți să spuneți și când veți fi validat puteți da replica”, l-a oprit președintele Vasile Haldan pe Crăciunescu atunci când acesta a vrut să intervină pe un proiect care îl privea direct.

  

Crăciunescu nu a avut drept de vot pe aceste proiecte. După validarea sa la finalul ședinței el a precizat că nu i s-a permis să reprezinte pe cei 3500 de cetățeni care l-au votat și a repetat că PNL se opune majorărilor de prețuri. „Sper să colaborăm, să putem găsi soluții pentru ca cetățenii din Pașcani să trăiască mai bine. Sper ca spiritul ședințelor să fie colegial, cu opinii pro și contra”, a încheiat acesta. Dumitru Pantazi a fost de acord și a cerut ca în Consiliul Local „să se facă administrație și mai puțină politică”.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Jumătate din tronsonul montan al viitoarei autostrăzi A8 va fi în execuție în acest an

Redacția

Ședință de Consiliu Local la Târgu Frumos, pe 18 ianuarie (DOC)

Redacția

Orban: Vom distribui măști pentru elevii care susțin examenele şi ai căror părinți nu au posibilități

Redacția
Încarcă...