NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Viaţa are prioritate! Un păşcănean cere şefilor Primăriei, să amenajeze un trotuar pe strada Tăbăcăriei

Siguranţa pe primul loc, mai ales pentru copii. Este premisa pe care merge un bătrân ce locuieşte pe strada Tăbăcăriei din Paşcani, îngrijorat de faptul că pietonii nu au trotuar pe care să se deplaseze.

 

 

Ioan Toader s-a prezentat astăzi la Primărie pentru a cere autorităţilor să ia în calcul cererea sa. Bătrânul a precizat că vede zilnic copii şi nu numai, care circulă în plină stradă, foarte aproape de maşini, acesta fiind un motiv serios de îngrijorare pentru siguranţa lor.

]n trecut, strada a fost asfaltată, însă nu s-a luat în calcul că există şi pietoni, care în mod normal, trebuie să circule pe trotuar.

„Sunt condiţii de accident. Apa de pe deal se scurge la noi, şi casele s-au lăsat. Nu vrem pavele, doar o bucată de asfalt, să putem merge. Pe strada este asfalt, dar pietonii nu au pe unde să meargă. Este mai bine de 1 metru lungime pentru a se face trotuar”, a declarat Ioan Toader.

Gabriela Nedelcu, cea care a ţinut audienţele de astăzi, a preluat cererea bătrânului ce a părăsit sala de audienţe, cu speranţa că va trăi să vadă şi trotuar pe strada sa.  

loading...
Advertisements

Related posts

Vasile Țugui, consultantul angajat de primarul Dumitru Pantazi, către presă: „Nu mă filmați! Vă dau în judecată! Nu este o ședință publică”! Legea este însă de partea presei!

Răzvan Grecu

Inspectorii ISU au amendat Primăria municipiului Pașcani cu 50.000 de lei pentru că nu are autorizație!

Răzvan Grecu

RAGCL a pierdut un robinet cu bani

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site