NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Covorul asfaltic pe strada Gâștești a fost turnat. Unii oameni sunt mulțumiți, alții cred că acest lucru se petrece din cauza campaniei electorale

Cetățenii care locuiesc pe strada Gâștești, pe porțiunea de drum neasfaltată, răsuflă ușurați. Firma care a câștigat licitația pentru realizarea restului de lucrări la acest obiectiv a turnat covorul asfaltic. 

 

Astfel pășcănenii din această zonă dispun de un drum modernizat, ce face legătura cu cel județean care traversează satul Topile. Firma care a câștigat contractul în valoare de 1,2 milioane de lei a realizat îmbrăcăminţi bituminoase cilindrate la cald, urmând ca zilele viitoare să realizeze marcajele rutiere.

„De câteva zile a început asfaltarea pe strada Gâștești. Aici există un proiect prin care se urmărește modernizarea străzii și a podețelor. Am înțeles că o mare parte din lucrare a fost executată. Primăria a primit suma de 1,2 milioane de lei pentru această investiție, fondurile fiind guvernamentale, ne-a declarat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Cetățenii acestei suburbii sunt multumiți, dar și sceptici în ceea ce privește acest lucru făcut pentru ei.„A pus asfalt acum fiindcă ne aflăm în plină campanie electorală. De ce nu au pus până acum?”, se întreabă un bărbat.

 „Ne bucurăm că s-a turnat asfalt. Vara se depunea praful pe geam de puteai desena, iar rufele de le spălam trebuia să le acoperim”, ne-a declarat o femeie.

În sfârșit s-a turnat asfalt. Vara era cel mai greu fiindcă era mult praf. Ar fi bine dacă ne-ar pune și gaz metan”, ne-a declarat o femeie care locuiește în Gâștești.

 Citește și {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Primăria a câștigat definitiv procesul pe redevență! Banii neîncasați vor fi plătiți de primar și consilierii care au aprobat delegarea! Peste 6 milioane lei este paguba!

Răzvan Grecu

Distribuitorii de energie, obligaţi să racordeze locuinţele fără lumină

Redacția

Șoferi, atenție cum circulați spre Valea Seacă! Zeci de tiruri care așteaptă să fie încărcate cu sfeclă blochează traficul (VIDEO)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site