NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Controale ale polițiștilor pe RAZA COMUNELOR LESPEZI, A.I. CUZA ŞI MIROSLOVEŞTI. Au fost aplicate 11 sancțiuni

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr.6 Poliţie Rurală Paşcani, au desfăşurat  acţiuni pe raza comunelor Lespezi, A.I.Cuza şi Mirosloveşti, pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilegal cu alcool, tutun şi produse alimentare.

Au fost controlate 11 autovehicule,   au fost legitimate 25 de persoane, au fost verificaţi 9 agenţi economici şi au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, toate la Legea 12/1990. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 5.000 lei. Au fost confiscate sume de bani, 65 pachete de ţigări şi 30 litri de ulei alimentar. Acțiunea a avut loc în perioada 11-12 martie 2015.

 Exemple:

 În urma verificărilor efectuate la o societate comercială, din comuna Mirceşti, judeţul Iaşi a fost depistată G. A., de 44 ani în timp ce efectua acte de comerţ cu produse lactate, pentru care nu avea documente de provenienţă. S-a luat măsura sancţionării conform Legii 12/1990, cu amendă în cuantum de 500 lei.

În urma verificărilor efectuate la o societate comercială din comuna Lespezi, a fost depistată A.Ramona, de 28 ani în timp ce efectua acte de comerţ, având expuse la raft spre comercializare  pachete cu ţigări autohtone la care nu avea afişat preţul de comercializare . S-a luat măsura sancţionării acesteia, conform Legii 12/1990, cu amendă în cuantum de 500 lei şi au fost confiscate 65 pachete cu ţigări diverse mărci autohtone.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Hoţi din Roman depistaţi de polţiştii din Paşcani după ce au vrut să fure portofelul unui bărbat

Redacția

Unul dintre tinerii înjunghiați într-o cameră de cămin din Iași, cânta la nunți într-o formație din Pașcani

Redacția

Zeci de amenzi în Hîrlău, în urma unei acțiuni a polițiștilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site