NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Containerele pentru oamenii străzii vor fi relocate săptămâna viitoare!

Primăria Pașcani nu a mutat containerele destinate cazării oamenilor străzii, încă, din curtea CSM Pașcani, în cea a serelor din cartierul Aerodrom. Viceprimarul Cristian Rățoi a anunțat în conferința de presă de la Primăria Pașcani, de joi, că de săptămâna viitoare urmează să se desfășoare o activitate ce presupune mutarea modulelor pentru oamenii străzii.

Astfel, vor fi mutate pe o platformă de beton din cadrul Serviciului de Seră din zona Aerodrom și conectate la rețeaua de electricitate și apă. În perioada următoare vor fi cazate aici persoanele fără adăpost.

„Începând de săptămâna viitoare vom desfășura această activitate, le mutăm, le conectăm. Vom face tot ce este necesar pentru a putea să primim oamenii străzii în containere”, a menționat Cristian Rățoi.

Aceste module au fost achiziționate de fosta administrație, dar nu au fost puse în funcțiune, în sensul că nu au fost conectate la rețeaua de curent electric, apă și canalizare.

  
Advertisements

Related posts

DOCUMENT. Hotărârea prin care Guvernul prelungește starea de alertă de la 15 octombrie. Ce măsuri trebuie respectate

Redacția

Se caută soluţii pentru „barierele morţii”

Redacția

Primăria angajează avocat în procesul cu Curtea de Conturi. Edilul local promite că va proceda la fel şi în cazul litigiului cu AgroComplex Lunca

Marius Parteni
Încarcă...