RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Selecție pentru tenis de câmp la sala de sport a CSM Pașcani

Duminică, 14 noiembrie 2021, la sala de sport din cadrul Clubului Sportiv Municipal Pașcani, este organizată o acțiune pentru promovarea tenisului de câmp. Acțiunea va fi coordonată de un instructor sportiv.

Iubitorii acestei discipline sportive sunt așteptați de la orele 15.00 la sala de sport. Evenimentul se adresează copiilor ce au vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani de zile.

„Sunt instructor de tenis de câmp în cadrul Federației Române de Tenis. Mă aflu astăzi aici la Pașcani pe terenul de tenis, cu dorința de a învăța cât mai mulți copii acest sport frumos. Cred eu că copiii din Pașcani au dreptul la această șansă să învețe și arta tenisului de câmp duminică, 14 noiembrie, la sala de sport a clubului îi invit pe toți doritorii, cu vârsta cuprinsă între 5 și12 ani, să ia parte la omică demonstrație a acestui sport, să facă cunoștiință cu mingea și racheta de tenis”, a declarat Cristina Balan, instructor sportiv.

Dacă vor fi copii care vor dori să se înscrie într-un program de antrenamente, urmează să fie stabilite orele și zilele de antrenament. Antrenamentele de tenis se vor face în cadrul Clubului Sportiv Municipal, după un grafic stabilit cu conducerea și părinții. Cei interesați poți contacta instructorul sportiv Cristina Balan, la numărul de telefon 0762.65.75.92.

  

Related posts

JO 2020: Împăratul Japoniei a declarat deschise Jocurile Olimpice de la Tokyo

Redacția

CSM Kosarom – Sporting Suceava, mâine pe Stadionul Municipal, de la ora 11.00

Răzvan Grecu

Competiţie de scrabble la Paşcani

Ema Roman
Încarcă...