NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Consum de alcoool, gânduri suicidare, agresiune. Scenariul regăsit în CPU în acest weekend

Labilitatea psihică conduce adesea la altercații între indivizi sau la auto rănire.

O femeie de 31 de ani din Miclăușeni a fost transportată ieri seară, în jurul orelor 22.00 cu o Ambulanță la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani cu o plagă laterocervicală de aproximativ 15 cm. Cei care au anunțat Serviciul de Ambulanță au fost rudele femeii. Prima ipoteză a cazului de față este tentativă de suicid.

 Pe de altă parte, tot în acest weekend, din Lespezi, Moțca, Gâștești, Brătești și Izvoarele au fost transportați mai mulți pacienți către secția de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal de Urgență Pașcani.

O Ambulanță s-a deplasat ieri seară, în jurul orelor 19.00 la Lespezi, de unde au preluat un bărbat în vârstă de 40 de ani cu un grad mare de etilism, dar și cu un traumatism cranio facial.

Din Moțca, un băiat de 24 de ani a fost adus de același echipaj de pe Ambulanță cu un hematom la ochiul stâng și cu o plagă sprâncenală de aproximativ 3 cm. De asemenea pacientul prezenta și un traumatism cranio cerebral cu pierderea cunoștinței.

Un bărbat de 38 de ani din Brătești a fost transportat de urgență de un echipaj de Ambulanță cu o plagă parieto occipitală și cu un traumatism cranio cerebral, iar un bărbat din Izvoarele  de 58 de ani a ajuns în Serviciul Ambulatoriu cu un traumatism cranio cerebral, dar și cu otoragie, în urma căderii de la același nivel.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

Un tânăr din Mogoșești Siret și-a tocat antebrațul într-un utilaj agricol

Răzvan Grecu

Un medic clujean conchide, după ce a postat fluturașul de salariu pe martie: „Nu putem fi ipocriți”

Redacția

Tentativă de suicid la Sireţel

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site