NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Construcția noului cimitir: Primăria așteaptă proiectul tehnic! Se împart lucrările

Lucrările de amenajare a noului cimitir, din cartierul Fântânele, se vor desfășura în două etape. Prima este cea de realizare a căii de acces și împrejmuirea suprafeței atribuite, iar cea de a doua este capela ce va fi construită.

Aceste informații ne-au fost furnizate de administratorul public Gică Zanet, într-o întâlnire la sediul Primăriei. După semnarea contractului cu firma care va realiza proiectul tehnic al acestui obiectiv, Zanet spune că au fost trase aceste concluzii.

Se va realiza calea de acces și gardul de împrejmuire, ca mai apoi să se construiască capela. Proiectul tehnic va fi gata în următoarele 20 de zile, a susținut administratorul public.

Cât privește modul de organizare a activității, în sensul administrării locurilor de veci, Gică Zanet ne-a mai precizat că speră să fie înființată societatea de Servicii Publice, proiect aprobat deja de consilierii locali.

  

Administrația locală din Pașcani se chinuie de peste 20 de ani de zile să înființeze un nou cimitir în municipiu, dată fiind situația în care arată cel actual. Preț de câțiva ani, terenul destinat a fost lucrat de societatea la care acționar este actualul primar. Conform studiului de fezabilitate pentru reaalizarea obiectivului, sunt necesare 6,9 milioane lei.

Advertisements

Related posts

Managerii de proiecte europene au fost desemnați! Primarul și viceprimarul nu vor încasa sporuri!

Marius Parteni

Locuiți pe următoarele străzi și vreți să vă branșați la rețeaua de gaze naturale? Iată ce trebuie să faceți!

Diana Marcu

Apartamentele noi nu vor mai putea fi vândute până când nu fac recepţia finală a lucrărilor

Redacția
Încarcă...