NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Consilierul Vasile Pleșca se ascunde după fusta soției: „Ați scris despre mine că am parcat pe trotuar. Niște minciuni. Mașina aia o conduce soția mea!”

De un an de zile consilerul PSD Vasile Pleșca insistă ca NewsPascani.com să scrie despre soția sa că parchează ilegal în oraș. Totul a pornit de la un articol publicat pe data de 10 iunie 2013 intitulat „Încă un ales local cu bolidul parcat pe trotuarul destinat pietonilor”. În respectiva știre era relatat că mașina consilierului Vasile Pleșca era parcată pe un trotuar din municipiu, la doar 20 de metri de o parcare.

Vasile Pleșca a insista în două rânduri să corectăm știrea deoarece nu el conduce acea mașină ci soția sa. Odată a fost anul trecut de Zilele Municipiului și ultima dată, ieri după ședința de Consiliu Local.

Văzând insistențele, dar neînțelgînd de ce Pleșca alege să-și pună soția într-o postură proastă într-un ziar, colectivul redacțional a decis rectificarea știrii și anume că „Soția unui ales local parchează pe trotuarul destinat pietonilor”.

„Ați scris despre mine că am parcat pe trotuar. Niște minciuni. Mașina aia o conduce soția mea” ne-a apostrofat telefonic acum un an Vasile Pleșca.

„Eu nu conduc mașina aia. E roșie. Eu nu am condus niciodată mașini roșii. O conduce soția mea, iar mașina nu e un bolid” a insistat pe subiect Vasile Pleșca, ieri după ședința de Consiliu Local.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Fântâni arteziene de decor. Din cele existente, doar jumătate funcționează

Irina Gherasim

Mandatul de consilier al lui Grigore Crăciunescu nu a fost validat

Răzvan Grecu

Comisia de analiză a efectelor delegării serviciului de apă-canal către ApaVital și-a încheiat activitatea. Vezi la ce concluzii s-a ajuns!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site