NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Consilier local: Primarul Pantazi nu ar trebui să susțină creșterea prețului la gunoi, după ce a promis taxă de 8 lei în campania electorală

Populația Municipiului Pașcani nu ar trebui să plătească un preț mai mare pentru serviciile de salubrizare, așa după cum propune primarul, la solicitarea Consiliului de Administrație de la EcoSalubritate. Mai mult, edilul local este sfătuit să nu își mai pună semnătura pe un asemnea proiect, ținând cont de cele promise în campania electorală.

 

 Acest aspect a fost exprimat în emisiunea “În Obiectiv” difuzată ieri seară de postul de televiziune Actualitatea Tv. Consilierul local Sorin Olariu (PMP) este cel care a făcut precizarea:”Domnul primar nici măcar nu ar trebui să mai inițieze sau să susțină un asemenea proiect, dacă ținem cont de faptul că în campania electorală a propus că va introduce taxa de salubritate. Să lase pe altcineva să o facă”, a spus Sorin Olariu.

Advertisements
  

 În campania electorală pentru alegerile locale din anul 2016, Dumitru Pantazi a spus că populația va plăti un preț de 8 lei de persoană, lucru care nu s-a întâmplat până acum.

La ora actuală populația plătește un preț de 13 lei de persoană, dar primarul dorește să crească tariful la peste 17 lei. Proiectul inițiat în acest sens nu a trecut în două rânduri de votul legislativului local. 

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Rezultate parțiale oficiale alegeri parlamentare 2020. BEC: Senat – PSD: 29,83%, PNL – 24,66%; Cameră – PSD: 29,39%, PNL – 24,24%

Redacția

Un parlamentar din Târgu Frumos a demisionat de la începutul acestei luni

Marius Parteni

Eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor va fi votată astăzi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site