NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Congresul PNL: Membrii delegați ai PNL se întrunesc sâmbătă pentru a-și alege președintele: Ludovic Orban sau Florin Cîțu / Este așteptat și Klaus Iohannis, care a fost acuzat în media că s-a implicat în sprijinirea lui Cîțu

Moment important, sâmbătă, pentru liberali, în cadrul Congresului privind desemnarea președintelui partidului. 5000 de membri delegați din toată țara  se vor aduna, la Romexo, începând de la ora 11.00, pentru a-și exprima votul, fie în favoarea lui Ludovic Orban (actual președinte al PNL), fie a lui Florin Cîțu (premierul României).

Preşedintele României, Klaus Iohannis – despre care s-a speculat în presă că s-a implicat profund în alegeri, pentru a-l propulsa pe Florin Cîțu la cârma partidului – şi-a anunţat şi el prezenţa la Congres.

Pentru accesul participanţilor la lucrări au fost impuse o serie de măsuri în contextul pandemiei de COVID-19, intrarea în sala reuniunii făcându-se numai pe baza adeverinţei de vaccinare împotriva SARS-CoV-2, a rezultatului negativ al unui test RT-PCR sau antigen rapid ori a certificatelor care dovedesc trecerea prin boală. De asemenea, preşedinţii filialelor PNL au fost obligaţi, la rândul lor, să verifice dacă delegaţii au toate documentele necesare şi nicio organizaţie nu va avea invitaţi.

În debutul Congresului PNL sunt programate discursuri ale invitaţilor: preşedintele Klaus Iohannis, precum şi reprezentanţi ai partidelor politice.

  

Actualul preşedinte al partidului, Ludovic Orban, va prezenta ulterior raportul de activitate al mandatului său.

Cei doi candidaţi la funcţia de preşedinte PNL vor avea la dispoziţie câte 20 de minute pentru a-şi prezenta moţiunile,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Un vasluian a dat statul în judecată pentru că l-a scos din carantină

Redacția

Gheorghiţă: Avem 4,7 milioane vaccinați cu schemă completă – un mare avantaj, spre deosebire de ţările care au decis să prelungească intervalul între doze / Acoperirea vaccinală nu este suficientă

Redacția

Filiala PNL Brăila a aprobat moţiunea cu care Ludovic Orban candidează la şefia PNL

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site