RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Comunicat de presă: Florin Constantinescu salută semnarea Acordului de Asociere dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană

Senatorul Florin Constantinescu, co-preşedinte al Comisiei Comune pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul României şi Parlamentul Republicii Moldova salută semnarea Acordului de Asociere şi de liber schimb între Republica Moldova şi Uniunea Europeană, remarcând eforturile susţinute ale autorităţilor de la Chişinău.

 

 “Este o zi importantă pentru Republica Moldova, care va intra în cărţile de istorie. După un efort susţinut al autorităţilor de la Chişinău, astăzi, Republica Moldova îşi vede visul împlinit prin semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană. De aproximativ doi ani, de când am preluat preşedinţia Comisiei Comune pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul României şi Parlamentul Republicii Moldova, împreună cu colegii parlamentari din ţara vecină, am contribuit la alegerea drumului european al Republicii Moldova, un drum ireversibil care va aduce moldovenilor o viaţă mai bună. Îmi manifest încrederea că România va fi prima dintre ţările Uniunii Europene care va ratifica acordul de asociere al Moldovei cu UE. Felicit Republica Moldova pentru atingerea acestui obiectiv măreţ şi susţin în continuare eforturile ţării vecine pentru integrarea în marea familie europeană”, a declarat senatorul Florin Constantinescu.

  

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

                                     

Related posts

Demersuri pentru PUG la Moțca

Marius Parteni

PNL Pașcani se pregătește de alegeri interne

Marius Parteni

Fake news marca Olariu! Demisie cerută directorului de la CLP Ecoserv, pentru că alesul local a confundat firmele. Postarea a fost ștearsă! (Video)

Răzvan Grecu
Încarcă...