RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciucă: Avem datoria să sprijinim parcursul Republicii Moldova. Trebuie să ne asumăm lupta împotriva populismului şi extremismului

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a vorbit, sâmbătă, la Chișinău, despre pericolul reprezentat de partidele populiste şi extremiste. Președintele Senatului român a subliniat totodată necesitatea sprijinirii țării vecine în proiectele sale, afirmând că atunci „când România e stabilă, Republica Moldova e stabilă”.

Nicolae Ciucă: Când România e stabilă, Republica Moldova e stabilă FOTO Mediafax

Nicolae Ciucă: Când România e stabilă, Republica Moldova e stabilă FOTO Mediafax

Este o bucurie foarte mare să revin la aproximativ trei săptămâni de la ultima prezență în Republica Moldova și să am posibilitatea unui dialog și onoarea de a mă adresa unei organizații atât de puternice precum este filiala PNL Republica Moldova. (…) Partidul Național Liberal , din convingere și responsabilitate pentru memoria a tot ceea ce a însemnat idealurile PNL, faptele PNL, am trecut, trecem și vom trece Prutul ori de câte ori va di nevoie”,  a declarant, Nicolae Ciucă, în cadrul unei conferințe cu ocazia vizitei PNL în Republica Moldova.

  

Președintele PNL a atras atenția asupra populismului și extremismului și necesității luptei ca acestea să nu se răspândească.

Am fost de curând, săptămâna trecută, weekendul trecut, de fapt, la românii din Diaspora, din Spania şi din Franţa. Şi am fost acolo pentru că am zis că este benefic pentru ei,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Stroe, reacție la incidentele cu AUR: Au încercat cu droguri, azi cu gloanțe. Ce va urma, o mitralieră?

Redacția

UPDATE Guvernul a aprobat proiectul privind acordarea gratuităţii pentru transportul refugiaţilor din Ucraina

Redacția

Uniforma şcolară obligatorie, respinsă de deputaţi. “Mi-a produs disconfort, eram ca un deţinut”

Redacția
Încarcă...