NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cîţu, prezent la congresul UDMR: Să vedem aici un festival al democraţiei pentru că la alte partide s-a văzut doar festivalul ridicolului

Premierul Florin Cîţu a declarat vineri, la congresul UDMR, că se aşteaptă să vadă un festival al democraţiei, precizând că la alte partide “s-a văzut doar festivalul ridicolului”. Premierul a făcut declarația în contextul în care PNL se pregătește pentru congres săptămâna viitoare iar USR se află deja în plină procedură de alegerea președintelui.

“În Parlamentul României sunt tot felul de discuţii, dezbateri, în acest moment avem un singur lucru cert în România în politică: o alianţă care a început între AUR şi USR, dar ştim că această alianţă AUR – USR încearcă să obţină voturile PSD pentru a da jos Guvernul, asta este ce avem cert în acest moment. Eu mă ocup de guvernare şi vedeţi că guvernăm bine, împreună cu partenerii de la UDMR, continuăm aceleaşi proiecte, am preluat portofoliile celor care au plecat de la guvernare, celor de la USR, şi proiectele merg mai departe, toate proiectele pe care le făcusem împreună cu cei de la USR merg mai departe pentru că sunt proiecte bune pentru România”, a afirmat Cîţu, citat de news.ro.

Întrebat ce aşteptări are de la Congresul UDMR, premierul a răspuns: “Aşteptări să fie un con

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Bărbat prins când încerca să introducă droguri în țară

Redacția

Dîncu, după ce Dragnea a spus că l-ar fi ameninţat că nu rămâne liber până la Crăciun: Este un mincinos

Redacția

Gică Popescu, după eliminările din Conference League: “Am simţit ruşine. Era accident dacă se întâmpla cu una, dar toate trei?”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site