NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Săli de clasă amenajate în containere la Humosu

Satul Humosu, comuna Sirețel, județul Iași. Școala a intrat în reabilitare cu fonduri PNDL. Era luna mai a anului 2019. După cîteva săptămîni de lucru constructorul și-a luat schelele și a plecat. Certurile de la Primăria Sirețel au întîrziat aprobarea bugetului iar firma nu și-a primit banii la timp.

În septembrie 2021 se reia licitația pentru reabilitarea școlii. Aproape 200 de elevi din Humosu ar fi trebuit să facă naveta 13 kilometri pănă la școala cea mai apropiată, Slobozia. Fiecare cu ce putea pentru că microbuze școlare nu sunt. Așa că, în 2019 , saloanele de nunți din Humosu s-au transformat în săli de clasă. În 2020 situația era  neschimbată.

Advertisements

Septembrie 2021: Elevii din Humosu învață în clase container, după cum a declarat, la RFI România, directorul școlii coordonatoare din Siretel, Mihai Cojocaru.

rfi.ro

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Zilele Rezervației Forestiere Tătăruși, ediția a III-a. Artiști precum Delia, Xonia, Ion Paladi, Mioara Velicu și Daggu Project vor întreține atmosfera în decursul celor 3 zile de sărbătoare

Teona Gherasim

Ziua valorilor la Tătăruși (VIDEO)

Redacția

Focar de pestă porcină la Ciohorăni. Acesta va fi închis în perioada următoare

Redacția
Încarcă...