RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cîţu, despre propunerea de premier pentru Guvernul PNL-PSD-UDMR: Vom merge la preşedinte cu câteva variante

„În ceea ce priveşte premierul, vom merge la preşedinte cu câteva variante. Când am luat o concluzie, vom anunţa”, a declarat liderul PNL cu privire la propunerea de premier a coaliţiei de guvernare PNL-PSD-UDMR. 

Privind programul de guvernare, premierul interimar spune că, în „principiu”, este agreată o formă finală a textului, precizând că „sunt măsuri şi pentru antreprenori şi pentru partea cealaltă. Când vor fi concrete, le vom prezenta. Noi avem măsurile pentru un sistem public eficient şi suplu şi performant”, însă rămâne de văzut forma finală care va fi în programuşl de guvernare. 

„Am agreat că vom găsi o soluţie care să respecte recomandările MCV, să le ducem la îndeplinire, pentru a intra în Schengen. Aici am agreat cu toţii că vom respecta ceea ce se cere prin MCV”, a declarat premierul cu privire la desfiinţarea SIIJ. 

Potrivit premierului interimar, procentele finale privind creşterea alocaţiilor, salariilor sau a pensiilor vor anunţate după stabilirea impactului bugetar pe îl presupun aceste creşteri. 

  

„La nivel de principiu, cu siguranţă cresc alocaţiile(…)Am agreat că vor creşte şi pensiile şi alocaţiile şi investiţiile. La unele da, la unele nu, conform legislaţiei. Investiţiile vrem mai mult decât e acum în buget,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cosmin Contra, victorie categorică în campionatul Arabiei Saudite: Al Ittihad vs Abha 6-1

Redacția

Peste 15 organizații AUR din Mehedinți s-au alăturat PNL, anunță Virgil Popescu. „Au arătat că la AUR totul este o minciună”

Redacția

Negrescu: „Soluția unei aderări pe cale aeriană la Schengen, o victorie importantă de etapă”

Redacția
Încarcă...