RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Circulația rutieră a fost închisă astăzi pe un sens de deplasare, pe strada Ștefan cel Mare

Zona centrală a Municipiului Pașcani a avut circulația rutieră restricționată pe sensul de mers de pe strada Ștefan cel Mare de la Casa de Cultură până la Oficiul Poștal. Cetățenii au fost anunțați de polițiștii locali prin pliante informative, să nu parcheze mașinile în acea zonă deoarece muncitorii de la Serviciul de Gospodărie Comunală aveau planificate lucrări de toaletare și de igienizare a zonei.

De altfel, această acțiune a fost anunțată de săptămâna trecută, de primarul Marius Pintilie. Acesta a explicat că se vor face doar lucrări de toaletare, fără a se tăia copacii. Conform declarației edilului șef copacii vor fi toaletați până la înălțimea de cinci metri, astfel încât atât traficul rutier și pietonal, dar și iluminatul public să funcționeze în parametri normali.

„Continuă acțiunea de toaletare a copacilor pe zona centrală. Toaletările se fac de la  0 până la maxim 5 metri. Ele sunt făcut cu scopul de-a asigura traficul pietonal, rutier și iluminatul pubilic. Mai avem câteva solicitări de toaletare pe zona centrală, la blocul A5, de exemplu, crengile unui copac au ajuns în bloc. Acolo vom face intervenții, dar strict pe toaletări”, a explicat primarul Marius Pintilie.

Related posts

Lucrări de extindere a rețelelor de gaze naturale în Pașcani. Vezi aici străzile în care vor avea loc lucrările!

Ema Roman

Petiție analizată! Propuneri pentru reducerea vitezei și protejarea locuințelor locuitorilor din Lunca (Foto)

Marius Parteni

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, interimar la agricultură

Redacția
Încarcă...