RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Casierie aparținând Prest Serv Apa deschisă în zona vale

Prest Serv Apa are de astăzi un punct de încasare a facturilor în zona vale. Acesta funcționează în aceeași locație unde poate fi achitată și factura la Salubritate. 

 

Aici, pășcănenii vor putea deocamdată achita facturile restante.“SC Prest Serv Apa SA anunță toți abonații care au restanțe până la data de 01.07.2014 că le pot plăti atât la sediul societății, din str. Moldovei, nr.33, cât și la parterul blocului D13, din str. Izvoarelor în aceeași locație cu cea a societății Eco Salubritatea”, se arată într-un anunț transmis.

  

De asemenea, conducerea societății anunță debitorii despre faptul că pot scăpa de penalități dacă își achită restanțele.Venim în sprijinul consumatorilor și reamintim că persoanele fizice care până la data de 31 martie 2015 vor achita integral debitul restant, vor fi scutite de la plata penalităților”, mai transmit cei de la PSA Pașcani.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Regulamentul privind funcționarea parcărilor din Pașcani, pus în dezbatere publică! Trei tipuri de locuri de parcare, plus procedura de închiriere

Răzvan Grecu

Dezbatere publică eșuată! Puține persoane la discuțiile pe marginea proiectului public pe 2022

Marius Parteni

Apa întreruptă în zona vale din cauza unor lucrări

Redacția
Încarcă...