RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ciolacu solicită digitalizarea accelerată a CNAS

Premierul Marcel Ciolacu a precizat, în cadrul unui interviu, că a solicitat colegilor de guvernare accelerarea digitalizării Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, precum și a ANAF-ului, pentru a putea crește și colectarea taxelor.

Marcel Ciolacu, discuții pe seama digitalizării CNAS. Foto: gov.ro

Marcel Ciolacu, discuții pe seama digitalizării CNAS. Foto: gov.ro

Înțeleg misiunea grea pe care o are șeful de la Casa de Sănătate. Am avut azi cu mai multe instituții ale statului discuții despre digitalizarea Casei de Sănătate într-un mod mult mai accelerat, la fel ca si ANAF-ul, pentru a avea toate informațiile necesare”, a transmis Marcel Ciolacu.

  

Acesta a criticat modul de gestionare în prezent al CNAS, făcând comparație între România și alte state din lume. „Cum adică, copilul când se naşte n-are card de sănătate? De la o zi la 18 ani, fără card de sănătate. Unde se mai întâmplă acest lucru în lume? Oricine poate deconta reţete şi orice fel de servicii fără să fie digitalizat şi fără să ai o fişă foarte clară. Unde se întâmplă aşa ceva? Aceste lucruri trebuie să înceteze.

În cadrul emisiunii, prim-ministrul a acuzat atacurile lansate pe rețelele sociale privind reformele anunțate de guvernanți.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Proiectul de lege privind ratificarea aderării la NATO a Finlandei şi Suediei, aprobat de Guvern

Redacția

Autoritățile din Cernăuți au schimbat denumirea a 57 de străzi care aveau nume rusești sau sovietice

Redacția

Confirmare oficială: Vicepreședintele SUA Kamala Harris, în vizită în România și Polonia în 9-11 martie

Redacția
Încarcă...