RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Marcel Ciolacu a anuntat deschiderea pana la sfarsitul anului a 148 km din Autostrada Moldovei- Verificări astăzi pe șantierul Autostrăzii A7, sectorul Focșani – Bacău (VIDEO)

Marcel Ciolacu, Nicolae Ciuca si Sorin Grindeanu au vizitat astazi santierul autostrazii Focsani – Bacau, parte din Autostrada Moldovei. Se lucreaza pe toate cele 13 tronsoane din A7 iar Marcel Ciolacu a anuntat ca sunt sanse mari ca pana la finalul anului sa se poata circula pe 148 kilometri.

„Este pentru primă oară când, cu certitudine, Moldova va avea autostradă. Dacă constructorul va menţine ritmul lucrărilor, până la sfârşitul anului vom deschide circulaţiei în jur 148 de kilometri. Este o veste extraordinară, este o devansare a lucrărilor”, a declarat Marcel Ciolacu.

La randul sau, Nicolae Ciuca a transmis ca A7 este cel mai important proiect de infrastructura a tarii in momentul de fata.

„Știu de la domnul ministru al Transporturilor că autostrada se va prelungi până la Siret, ea reprezintă cel mai important element de infrastructură al țării”, a declarat Nicolae Ciucă.

  

CLIC pentru video aici –https://www.facebook.com/CNAIRSA/videos/1599834307495318

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere

https://telem.ro/marcel-ciolacu-a-anuntat-deschiderea-pana-la-sfarsitul-anului-a-148-km-din-autostrada-moldovei/

Related posts

Șeful și agenții Poliției Locale reclamați la Parchet de ApaVital întrucât au blocat operațiunea de debranșare a blocurilor de la rețeaua de apă

Marius Parteni

Mircești – Primăria a publicat Calendarul Salubrizării pe 2024

Carmen Bălăceanu

Pășcănenii condamnă modul cum se astupă gropile din carosabil!

Marius Parteni
Încarcă...