RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Marcel Ciolacu îi spune pas lui Negoiță pentru Capitală: Este un candidat foarte bun la Sectorul 3

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, cu privire la o eventuală propunere a lui Robert Negoiţă pentru Primăria Generală a Capitalei, în cazul unei retrageri a candidatului alianței PSD-PNL, Cătălin Cîrstoiu, că este un candidat foarte bun la Sectorul 3 şi s-a decis deja să rămână candidat pentru un nou mandat la acea Primărie.

Marcel Ciolacu refuză ideea înlocuirii lui Cătălin Cîrstoiu cu Robert Negoiță la PMB Foto: Arhivă

Marcel Ciolacu refuză ideea înlocuirii lui Cătălin Cîrstoiu cu Robert Negoiță la PMB Foto: Arhivă

Eu acum, înainte de a intra în conferinţa de presă, am stat de vorbă la telefon cu domnul Nicolae Ciucă. Domnul Robert Negoiţă este candidatul comun al alianţei pentru Sectorul 3 şi lucrurile aşa vor rămâne. Domnul Negoiţă a avut discuţie şi cu mine, pe urmă şi cu domnul Nicolae Ciucă, eu vorbind cu domnul Nicolae Ciucă. Lucrurile nu s-au făcut pe ascuns, există o comunicare foarte bună în continuare între mine și domnul Nicolae Ciucă“, a declarat premierul Marcel Ciolacu, întrebat dacă primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, ar putea deveni candidatul alianţei PSD – PNL la Primăria Capitalei, în locul lui Cătălin Cîrstoiu.

  

Prim-ministrul a spus totodată că „se bucură” că Robert Negoiţă: „a văzut un eventual impas şi s-a oferit să fie candidatul pentru Primăria Generală”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cel puțin un mort și patru răniți într-un bombardament rus asupra unei gări din oraşul Herson

Redacția

Numerele extrase duminică, 9 martie, la loto

Redacția

Codrin Ştefănescu, mesaj pentru Orban: Ridică primarii, ocupă sediile judeţene cu membrii adevăraţi şi deloc sperioşi. După ce câştigi, rade-i pe liderii trădători

Redacția
Încarcă...