NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Charlie Ottley, producătorul documentarului „Wild Carpathia” de la BBC, și-a cumpărat o fermă în România

Cunoscutul producător britanic Charlie Ottley, care și-a pus numele pe seria BBC ”Wild Carpathia”, și-a cumpărat o fermă în județul Brașov.

Charlie Ottley a anunțat, într-o postare pe pagina lui de Facebook, că și-a cumpărat o fermă în localitatea Șirnea, un sat în comuna Fundata din Brașov.

”Sunt mândru proprietar al unei ferme în Carpați din satul glorios Șirnea, mulțumită în mare parte partenerei mele Oana și tatălui ei, Constantin Mihai. Plățile finale au fost efectuate și contractul semnat. Se încheie un capitol, începe un nou capitol. A fost nevoie de doar șase luni de birocrație și documente, dar am 6.000 de metri pătrați de paradis!”, a scris Charlie Ottley, pe Facebook.

În 2018, jurnalistul britanic a primit din partea Familiei Regale Crucea Casei Regale pentru extraordinarul proiect cinematografic de promovare a României.

  

Seria „Wild Carpathia”, realizată în România, a fost văzută în peste 100 de ţări şi a fost tradusă în 11 limbi, printre cele mai importante canale de televiziune care au rulat-o fiind Travel Channel şi CNBC.

observatornews.ro

Advertisements

Related posts

Ministrul Muncii: Pensiile trebuie acordate pe criteriul contributivităţii

Redacția

ANRE a prelungit termenul pentru încheierea contractelor de electricitate

Redacția

Tehnologia distruge tot mai multe locuri de muncă

Redacția
Încarcă...