NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

Cetățenii disperați, primarul relaxat!

Nu avem apă, dar totuși avem un primar relaxat. La această concluzie se rezumă toată nebuneala cu sistarea apei la Pașcani. De vineri, de când Primăria a rămas fără apă, și până astăzi, când alte zeci de scări de bloc au rămas fără apă, primarul nu a intervenit public pentru a rezolva această problemă.

 

Nu pentru că nu este în puterea sa de a pune lucrurile la punct, pentru că legea nu numai că i-o permite, dar îl și obligă, ci pentru că este extenuat și și-a luat concediu de odihnă. În situații de criză când responsabilul principal se află în concediu, acesta trebuie să se întoarcă imediat la muncă și să rezolve problema, în caz contrar, trebuie demis.

Dacă ar fi cazul unui funcționar public în subordinea unui prefect sau a Guvernului, acesta ar fi fost demis de către șeful direct, așa cum s-a mai întâmplat în cazul unor situații de urgență în care principalii factori ce trebuiau să intervină erau plecați în concediu. Însă este cazul unui ales local care poate fi demis doar de popor printr-un referendum sau forțat să-și dea demisia prin mișcări de stradă.

Din această perspectivă primarul Dumitru Pantazi poate să stea în continuare relaxat în concediu pentru că pășcănenii nu sunt uniți, și atâta timp cât nu le taie nimeni cablul, nu vor ieși în stradă. Nici atunci nu o vor face pentru că li s-a făcut vreo nedreptate, ci pentru simplul motiv că nu pot trăi fără Știrile de la ora 5, Măruță și alte emisiune de idiotizare a maselor.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Întrebarea al cărei răspuns închidea dosarul „AgroComplex”

Răzvan Grecu

Revoluția mută de la PNL: Sorin Olariu de la PMP i-a luat fața lui Marius Pintilie

Răzvan Grecu

Dumnezeu, DNA, Zorro, ApaVital și Pantazi

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site