NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Cele trei persoane din Moțca, care au furat 25.000 de lei de la un bătrân, au fost arestate

Cele trei persoane din comuna Moțca, care au tâlhărit în acest weekend un bătrân din comuna Moșna, au fost reținute pentru 30 de zile.

Aceștia i-au furat bătrânului suma de 25.000 de lei, după ce ar fi pretins că vor să cumpere vin de la el.

  

După ce au intrat în curtea bătrânului i-au dat o bancnotă de 500 de lei pentru vin, iar mai apoi l-au urmărit să vadă de unde le aduce restul. Doi dintre ei îl țineau de vorbă pe bătrân, timp în care cel de-al treilea a mers și a furat suma de 25.000 de lei, însă bătrânul l-a văzut și a fugit după el, moment în care a fost bruscat. „La data de 29 iulie cele trei persoane bănuite de comiterea faptelor de furt calificat și tâlhărie calificată au fost prezentate cu propunerile legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni și Judecătoriei Răducăneni, instanță care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile”, ne-a declarat agentul de Poliție, Ciobanu Ilinca.

O parte din cei reținuți au mai fost arestați preventiv anul trecut când au intrat în casa unor bătrâni din comuna Alexandru Ioan Cuza și au sustras o geantă în care se afla suma de 44.000 de euro și 110.000 de lei. 

Advertisements

Related posts

Transport de lemne confiscat de polițiștii pășcăneni

Oana Cordoneanu

Premieră în MAI: Școlile de agenți și subofițeri organizează admitere în ianuarie 2018 pentru 2.880 de locuri

Redacția

IPJ :Ce materiale pirotehnice ai voie să folosești de sărbători

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site