NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ce spune Ciolacu despre compensarea facturilor la energie pentru familiile cu trei copii la şcoală

Ciolacu, a afirmat, în privința compensării facturilor la energie pentru familiile cu trei copii la școală, că de acest aspect va trebui să se ocupe ANRE, fiind reglementat prin legislaţie secundară.

Ciolacu susține că de acest lucru se va ocupa ANRE FOTO Arhivă

Ciolacu susține că de acest lucru se va ocupa ANRE FOTO Arhivă

„Cred că este o propunere foarte corectă, dar nu trebuie, acest lucru, să-l pună în aplicare furnizorii. Pentru legislaţia secundară avem ANRE. Este cazul să-şi facă treaba! Dacă nu-şi fac treaba, e cazul să plece acasă”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit News.

  

Marcel Ciolacu a mai precizat că, pe lângă amendamentele deja anunţate la cea mai recentă Ordonanţă privind compensările din domeniul energiei, „mai sunt una sau două modificări” care urmează să fie discutate în Coaliție. 

Advertisements

În ceea ce privește reclamațiile unor furnizori privind imposibilitatea de emitere a facturilor, șeful PSD a răspuns ironic că poate oferi numărul de telefon al ministrului Energiei. 

Ministrul Energiei: Vouchere pentru compensarea facturilor la electricitate

Advertisements

Potrivit sursei citate,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Descoperire surprinzătoare: În lumea modernă procentul relațiilor între veri e cu 7% mai mare decât la oamenii preistorici

Redacția

Imagini revoltătoare publicate pe canalele rusești de Telegram par să prezinte castrarea unui soldat ucrainean de către un militar rus

Redacția

Rusia a blocat 49 de site-uri ce ar avea legătură cu opozantul Aleksei Navanîi

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site