RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ce investiții promite ApaVital în Pașcani, în 2016! Doar 100.000 euro alocați! (DOC)

Conducerea ApaVital a stabilit lista de investiții pentru municipiul Pașcani în anul 2016. Astfel, conform conducerii operatorului, din surse proprii se va realiza înlocuire rețele de distribuție apă potabilă și refacere branșamente pe străzile Ceferiștilor, Mihai Eminescu, Izvoarele, Fântânele, Ștefan cel Mare, Vatra, Dragoș Vodă, Republicii și Victoriei.

  

Valoarea acestora este de 300.000 lei, ele fiind în curs de execuție, investițiile fiind reluate începând cu 15 martie 2016, durata urmând a fi corelată cu termenul de valabilitate prevăzut în autorizația de construcție.

 Totodată este promisă și o  extindere a sistemului de alimentare cu apă în suburbia Blăgești. Execuția lucrărilor va fi demarată după emiterea autorizației de construire, iar  valoarea este de 180.000 lei.

 Din păcate pentru locuitorii din suburbia Gâștești și Cartierul Aerodrom nici în acest an nu vor avea loc lucrări pentru extindere rețele apă potabilă. Cei de la ApaVital au anunțat că vor fi făcute doar proiecte pentru aceste rețele, în acest sens fiind alocați 50.000 lei

 Cât privește investițiile din bani europeni, acestea nu vor fi implementate în viitorul apropiat, deoarece în acest an abia se va începe proiectarea, astfel că abia în 2018 am putea spera la implementarea lor.

 Menționăn că suma totală investită din bugetul ApaVital este de 480.000 lei, adică  12,8% din profitul obținut de operator la Pașcani din creșterea prețului la apă și anume 3.750.000 lei.

Listă investiții

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Scandalul înregistrărilor: Jitaru l-a ademenit pe Rățoi cu posturi în Primărie, pentru membri de partid! Bodoașcă a sesizat DNA!

Răzvan Grecu

Pierdere de apă pe strada Crinilor. Traficul greu poate fi cauza!

Marius Parteni

Secretarul UATM Pașcani pus în funcție! Dispoziția de numire a fost semnată de viceprimar

Marius Parteni
Încarcă...