NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ce drumuri nationale se mai repara in judet si ce rute trebuie evitate

Soferii care au drum spre Raducaneni ar trebui sa stie ca pe DN 28 se asfalteaza. „In cadrul reparatiei de intretinere multianuala, acum se lucreaza pe DN 28.

Se poate circula pe acest drum, reparatiile urmand a fi finalizate in aproximativ doua saptamani. In cadrul acelorasi lucrari multianuale, s-au refacut drumurile Targu Frumos – Ruginoasa – Pascani si Targu Frumos – Harlau”, a precizat Ovidiu Laicu, directorul general al DRDP Iasi. In curand, va urma o noua etapa de lucrari si anume cea axata pe covoarele asfaltice. „S-a adjudecat licitatia privind covoarele asfaltice. Castigator este Viarom Bucuresti. Se vor efecuta lucrari in Harlau, pe o portiune de aproximativ 4 kilometri, in Targu Frumos pe 2,5 kilomteri si alti 2 kilometri la Strunga”, a mai completat Ovidiu Laicu.

Reprezentantul DRDP a promis ca vor fi remediate inclusiv problemele aparute la Pasarela Bucium, unde la numai un an de la reabilitare, intregul asfalt este in valuri. Fiind in garantie, constructorul SC Asiri International SRL din Piatra Neamt, care a primit aproape 1.000.000 de lei pentru lucrare, a fost notificat pentru a se intoarce la Bucium si a remedia problemele aparute.

  

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Tarabele ce trebuiau amplasate în piețele din Pașcani, dosite într-un depozit de pe strada Gării

Marius Parteni

Prest Serv Apa a anunțat Primăria că din 1 iunie nu mai primește spre epurare apele canalizate de ApaVital

Răzvan Grecu

Ședință de CJ la Ruginoasa, cu doar o parte din consilieri

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site