RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ce drumuri nationale se mai repara in judet si ce rute trebuie evitate

Soferii care au drum spre Raducaneni ar trebui sa stie ca pe DN 28 se asfalteaza. “In cadrul reparatiei de intretinere multianuala, acum se lucreaza pe DN 28.

Se poate circula pe acest drum, reparatiile urmand a fi finalizate in aproximativ doua saptamani. In cadrul acelorasi lucrari multianuale, s-au refacut drumurile Targu Frumos – Ruginoasa – Pascani si Targu Frumos – Harlau”, a precizat Ovidiu Laicu, directorul general al DRDP Iasi. In curand, va urma o noua etapa de lucrari si anume cea axata pe covoarele asfaltice. “S-a adjudecat licitatia privind covoarele asfaltice. Castigator este Viarom Bucuresti. Se vor efecuta lucrari in Harlau, pe o portiune de aproximativ 4 kilometri, in Targu Frumos pe 2,5 kilomteri si alti 2 kilometri la Strunga”, a mai completat Ovidiu Laicu.

Reprezentantul DRDP a promis ca vor fi remediate inclusiv problemele aparute la Pasarela Bucium, unde la numai un an de la reabilitare, intregul asfalt este in valuri. Fiind in garantie, constructorul SC Asiri International SRL din Piatra Neamt, care a primit aproape 1.000.000 de lei pentru lucrare, a fost notificat pentru a se intoarce la Bucium si a remedia problemele aparute.

  

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Primăria Pașcani are 280 posturi ocupate, din 357 posibile. Șefii executivului vor să încadreze anul acesta minim 12 persoane

Răzvan Grecu

Strategia de dezvoltare a municipiului a primit aviz negativ de la comisiile de specialitate

Răzvan Grecu

Cât costă brazii, luminiţele şi cântarea de Anul Nou, la Iaşi: 1.100.000 lei

Redacția
Încarcă...