RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Ce a patit victima unor proxeneti in sala de judecata!

Situatie dramatica intr-o sala de judecata de la Tribunalul Iasi. O adolescenta a intrat in panica atunci cand i-a vazut pe cei care au supus-o la torturi greu de imaginat.

Atunci cand barbatii care au obligat-o sa se prostitueze s-au uitat urat la ea in sala de judecata, Elena Petronela P., de 16 ani, s-a inrosit toata si a cazut din picioare. I s-a facut rau, de frica sa nu fie ucisa de acestia. Jandarmii au intervenit cu rapiditate si au sunat la 112. Adolescenta a fost scoasa din sala de judecata si ajutata sa-si revina. Un echipaj de la Ambulanta i-a oferit primul ajutor, si a fost dusa la spital pentru ingrijiri. “Ma omoara! Ma omoara! Nu vreau! Nu vreau!”, tipa copila pe holurile instantei de judecata, la scurt timp dupa ce a fost scoasa din sala. Martorii au sustinut ca fata a tipat inainte de a lesina. Era foarte speriata! “Initia, a cerut sa fie audiata prin sisteme specializate, insa, ulterior, a refuzat acest lucru. Partea vatamata urmeaza sa fie audiata la termenul viitor prin sistem de video-conferinta”, a declarat ieri judecatorul Alexandru Florin Andrei, vicepresedintele Tribunalului Iasi. Ciprian Ioan Arghir, de 33 ani, si Stefan Loredan Enasel, de 28 ani, au fost trimisi in judecata pentru comiterea infractiunilor de viol si trafic de minori. In perioada septembrie 2011/ iulie 2012, Elena Petronela P., care acum are 16 ani, a fost torturata si obligata sa practice prostitutia pentru cei doi. Ciprian Ioan Arghir este un fost puscarias, care nu a avut unde sa locuiasca dupa ce a iesit din spatele gratiilor si a venit in casa unor rude din Miclauseni. Dupa finalizarea scolii si inceperea vacantei de vara, Arghir s-a folosit de o ruda de-a sa de 12 ani, pentru a ademeni victima sa vina intr-un parc din centrul localitatii Miclauseni. Chiar daca victima a refuzat clar orice relatie, acesta a amenintat-o ca-i omoara toata familia si ca o va taia in bucati si pe ea.

Au fost audiati 12 martori

  

Pentru a fi mai convingator, i-a pus un cutit la gat si a dus-o intr-un loc in care totul era pregatit. Asezase deja o patura acolo. “Cu cutitul la gat, m-a obligat sa ma dezbrac in pielea goala. Isi pregatise din timp locul unde vroia sa ma abuzeze sexual, deoarece patura am gasit-o in acel loc, nu a fost carata de el cand m-am dus acolo. M-a violat in vagin timp de cateva minute. Am observat ca avea prezervativ pe penis. Dupa aceasta, intrucat mie imi curgea foarte mult sange, mi-a dat niste servetele umede sa ma sterg. Imi spunea sa nu mai plang, apoi am vazut cand si-a dat prezervativul jos de pe penis si si-a pus altul. Dupa aceasta, mi-a zis sa stau in genunchi si in maini cu spatele la el si a inceput sa ma penetreze in anus si in vagin. Ulterior, s-a ridicat in picioare, iar pe mine m-a pus sa stau in genunchi si in fata lui, obligandu-ma sa ii fac sex oral”, a povestit copila despre modul in care si-a pierdut virginitatea.  Chiar daca aceasta poveste pare exagerata si vulgara, ce a urmat este extrem de greu de povestit. Copila a fost obligata sa faca sex cu trei barbati in acelasi timp. Era un test inainte de a fi obligata sa se prostitueze pe drumul european pentru a produce bani. Pentru ca fata nu putea rezista, baietii au obligat-o sa bea alcool, au drogat-o si au ars-o cu tigara, pe motiv ca trebuie sa-i tina minte cand va fi mare. Ulterior, copila a fost dusa intr-o parcare de pe drumul european, pentru a-si racola clientii. Statea acolo mai ales noaptea, pentru ca in timpul zilei exista riscul sa fie vazuta de rudele sale. Baietii stateau ascunsi in tufisuri, insa dupa ce opreau masinile, mergeau si negociau preturile. Cereau aproximativ 50 de lei pentru fiecare partida. Dupa calculul anchetatorilor, fata a intretinut relatii sexuale cu aproximativ 150 de barbati. De cele mai multe ori, era drogata inainte de fi urcata in masina clientilor. Atat victima cat si familia ei se tem in fiecare zi pentru viata lor. La termenul de judecata de ieri, au fost audiati 12 martori, care au povestit amanunte despre grozaviile facute de Arghir si Enasel.

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Inchisoare cu suspendare pentru doi frati care au făcut sex. Copilul rezultat a fost dat in plasament!

Redacția

A intrat în casă, în miez de noapte, peste un cuplu și a violat-o pe femeie în fața concubinului care a privit neputincios

Redacția

Angajata unei stații Peco din zona Pașcani amenințată cu un pistol de un tânăr, care nu avea bani românești pentru plata carburantului

Marius Parteni
Încarcă...