NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Poliţiştii pe urmele femeii dispărute din Heci

Poliţiştii sunt pe urmele femeii dispărute din satul Heci, comuna Lespezi. Aceştia au început cercetările şi roagă pe orice are informaţii care să conducă la găsirea ei să sune la numărul  unic de urgenţă – 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.  

 

 

  

Persoana dispărută se numeşte Dorina Enache şi are 56 de ani. În data de 24 iunie 2016, orele 06.00 a plecat de acasă şi de atunci este de negăsit. 

Când a părăsit domiciliul purta o pereche de pantaloni de culoare neagră, o bluză, un batic alb cu negru, iar în picioare, şlapi medicali albi. Are înălţimea de 1.50 m, ochi căprui, faţa ovală, păr scurt, grizonat, slabă. 

Familia și rudele o caută cu disperare și solicită ajutorul oricărei persoane care a văzut-o zilele acestea, pe femeie.

„Poliţiştii din Iaşi caută o femeie, de 56 de ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea femeii sunt rugate să sune la numărul  unic de urgenţă – 112 sau să seadreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.  

Poliţiştii Inspectoratului dePoliţie Judeţean Iaşi au fost sesizaţi că, în noaptea de 23/24 iunie a.c., Enache Dorina, în vârstă de 56 de  ani,din com. Lespezi, a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit.

 

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea femeii sunt rugate să sune la numărul  unic de urgenţă – 112 sau să seadreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, se arată în comunicatul emis de biroul de presă al IPJ Iaşi. 

Advertisements

Related posts

Barbatul din Lespezi care si-a omorat soacra a fost condamnat la 13 ani de inchisoare

Redacția

Sinucidere la o casă din Pașcani! A așteptat să plece soția în oraș și s-a spânzurat

Ema Roman

Tânăr din Iași ucis de un BMW pe o trecere de pietoni din Londra. Mama românului: „Fac apel la cei care pot să mă ajute”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site