NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Festivitate de avansare în grad la IPJ Iași. Doi dintre polițiști activează în cadrul secției Pașcani

Inspectoratul de Poliţie al județului Iaşi a găzduit astăzi festivitatea de avansare la gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim în gradul profesional deținut, a poliţiştilor care îndeplinesc condiţiile legale şi care pe parcursul anului 2019 au avut rezultate meritorii în activitatea desfăşurată și s-au remarcat prin profesionalism.

Printre aceștia și doi agenți din cadrul Poliției Pașcani. Este vorba despre Mihai Pamfil (criminalist) și Ramona Tarhon din cadrul Secției 6 Rurală Pașcani.  

Cu această ocazie, Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi Iaşi, comisar-șef de poliţie Gîtlan Costel a dat citire dispozițiilor de avansare a ofiţerilor şi agenţilor de poliţie.

Cu prilejul Zilei de 1 Decembrie, au fost avansaţi 26 de poliţişti ieşeni, dintre care 10 ofiţeri de poliţie și 16 agenţi de poliţie.

Totodată, pentru rezultatele deosebite obţinute în activităţile profesionale, au fost adresate 49 de mulțumiri scrise și 50 de felicitări scrise.

loading...
Advertisements

Related posts

71 de sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri. 16 permise de conducere reținute

Redacția

Crimele odioase şi fără răspuns care îi bântuie pe procurorii ieşeni, dintre care și una din Pașcani: cel puţin 11 criminali umblă liberi pe străzi

Redacția

Măsuri de ordine și protecția la manifestările tradiționale de la Ruginoasa

Teona Gherasim
Încarcă...