RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Câteva mii de pășcăneni sunt așteptați să facă mișcare pentru un scop caritabil. Mișcarea înseamnă viață ediția a V-a!

Câteva mii de pășcăneni sunt așteptați mâine începând cu ora 16.30, pe Stadionul Municipal pentru a face sport pentru un scop caritabil. 

 

Ediția cu numărul V care a avut loc pe 12 iunie a fost un real succes pentru echipa de implementare a proiectului și chiar dacă vremea nu a ținut cu ei, evenimentul s-a susținut în Sala de Sport a Clubului Sportiv Municipal Pașcani.

  

Evenimentul Mişcarea înseamnă viaţă are 2 scopuri principale: scopul sportiv şi scopul caritabil. Se urmărește o viaţă sănătoasă, şi totodată, ajutorarea, în mod egal, a trei persoane.

Cei care beneficiază de fondurile strânse în urma acestui eveniment sunt Epure Elena Mădălina de 14 ani care suferă de cancer de piele, Macovei Corneliu Lucian de 7 ani care suferă de distrofie musculară și Diaconu Iulia Alexandra de 18 ani care suferă de hidrocefalie tetraventriculară.

Evenimentul are intrare liberă, donaţiile nu sunt obligatorii, iar premiile în obiecte, oferite de sponsorii sunt pentru stimularea celor prezenți.

Voluntarii împreună cu organizatorul principal, Andrei Doroftei, îşi aduc contribuţia la promovarea unor concepte europene de o importanţă deosebită pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanei prin promovarea importaţei activităţilor fizice.

La cea mai mare reuniune pro sportul de masă organizată la Paşcani vor fi invitaţi toţi stakeholderii mediului sportiv de pe plan local şi judeţean, unităţile de învăţământ şcolar şi preşcolar, centrele de copii din Paşcani, unităţile de cultură, reprezentanţi ai mediului privat, copii, tineri şi adulţi.

 

Pentru a încuraja cât mai mulţi oameni să participe se va organiza şi o tombolă cu premii, respectiv, vor fi 50 de tricouri “Mișcarea Înseamnă Viață”, 2 biciclete și 5 selfie stick-uri.

Mai multe detalii găsiți aici:

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Zilele Meșterilor Populari la Hârlău

Redacția

Balul Bobocilor la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc” Paşcani. Georgiana Nica şi Ștefan Bogdan, Miss şi Mister Boboc 2015 (VIDEO)

Ema Roman

Sorin Grindeanu: Mâine vom face de urgenta o sedinta de guvern pentru abrogarea OUG de modificare a Codului Penal

Redacția
Încarcă...