RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Pășcănean condamnat pentru vătămare corporală, încarcertat în Penitenciarul Iași

După luni întregi de procese și amânări ale termenelor, în cele din urmă un pășcănean a fost introdus în Penitenciarul Iași. Ovidiu B. va ispăși o pedeapsă de 2 ani și patru luni pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală. 

Victima, Tiberiu B. a avut nevoie de mai multe zile de recuperare la Spitalul Municipal Pașcani, precum și la Spitalul Clinic județean. Polițiștii pășcăneni au avut un mandat de arestare pe numele inculpatului, iar în cursul zilei de ieri l-au executat. 

“Poliţiştii municipiului Paşcani, în baza unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Paşcani, au desfăşurat în data de 23 iunie anul curent activităţi în vederea identificării şi reţinerii unui bărbat în vârstă de 28 de ani, din municipiul Paşcani.

  

Acesta a fost depistat pe raza localităţii de domiciliu, reţinut şi apoi condus la Penitenciarul Iaşi, unde a fost încarcerat, având de executat o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi 4 luni pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală”, conform IPJ Iași.

Advertisements
Advertisements

Menționăm că tânărul a fost implicat în urmă cu trei ani într-un dosar de viol.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Un bărbat din Mogoșești s-a spânzurat de clanța ușii. Altul din Hălăucești a fost găsit mort în casă

Răzvan Grecu

1.600 de țigarete susceptibile a proveni din contrabandă, găsite asupra unui bărbat din Mogoșești

Redacția

Accident rutier provocat de un şofer care a adormit la volan

Ema Roman
Încarcă...