RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Catedrala din Pascani primeste o noua transa de bani de la stat

Catedrala Pogorarea Sfantului Duh, din centrul municipiului Pascani, denumita de unii catedrala neputintei datorita faptului ca anual se chinuie sa se mai adune cate o caramida la constructie, va avea in zilele urmatoare in cont o suma de 35.000 lei. Protopopul Pavel Postolache a precizat faptul ca banii au fost acordati de la bugetul de stat si ca sunt bineveniti, dar ca nu sunt indeajuns pentru necesarul cladirii impunatoare ce se construieste.

„Din acesti bani, vom cumpara materiale de constructii. Eu inteleg ca nu sunt bani la Guvern. Este greu ca peste tot, dar nici noi singuri nu putem termina. Am discutat cu domnul primar Dumitru Pantazi sa ne dea niste bani de la bugetul local, iar dumnealui se plangea de bugetul pe care l-a gasit cand a intrat la Primarie. Speram ca anul viitor, la construirea bugetului local, sa fim prinsi cu bani pentru constructia catedralei. Dumnealui ne-a promis ca de la anul se va merge pe un buget real, exact cat este, si se va imparti dupa nevoile necesare”, a declarat protopopul municipiului Pascani, Pavel Postolache. De precizat faptul ca lucrarile de constructie dateaza inca din anul 2001.

sursa www.bzi.ro

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

117.598 lei, datoria la bugetul local a societății condusă din umbră de interpusul primarului Pantazi! (DOC)

Marius Parteni

Măsurile pentru colectarea selectivă s-au întețit în Pașcani. Șeful operatorului de salubritate: „Trebuia să începem din 2012!”

Diana Marcu

Nu s-a înscris nimeni pentru postul de psiholog în cadrul Centrului Social Multifuncțional din Târgu Frumos. Se organizează un nou concurs

Oana Cordoneanu
Încarcă...