RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cât este taxa pentru debranșare de la RAGCL și baza în care este percepută de conducerea regiei? (DOC)

 

Clienții Regiei Autonome de Gospodărie Comunală și Locativă Pașcani, care au depus cereri de debranșare de la sistemul centralizat, sunt contrariați de faptul că trebie să achite o taxă. Aceasta variază în funcție de numărul de camere ale imobilului.

  

 

În două zile, mulți dintre cei care au depus cereri pentru debranașare au aflat că trebuie să achite o taxă. Unora aceasta li s-a părut anormală. Ei ne-au contactat la redacție pentru a reclama acest aspect.

Reporterii noștri au solicitat astăzi conducerii regiei să explice această situație. Potrivit hotărârii Consiliului de Administrație nr.15/31.01.2017pentru aprobarea cererii de debranșare se percep următoarele sume: 290 lei pentru un apartament cu o cameră, 390 unul cu două, 520 lei unul cu trei camere, iar tarifele cresc în funcție de numărul camerelor.

Conducerea RAGCL a primit în ultimile zile mai multe cereri de debranșare, mai mult decât a primit într- o perioadă similară din anii trecuți.

“Faptul că instituțiile publice vor fi debranșate și riscul de a rămâne fără căldură, după ce am anunțat că nu vom mai putea opera serviciul, îi fac pe foarte mulți pășcăneni să solicite debranșarea”, a susținut Gelu Nedelcu, directorul RAGCL Pașcani.    

Menționăm faptul că Primăria și Consiliul Local au fost înștiințate de conducerea RAGCL despre faptul că din 15 aprilie nu va mai putea fi operat serviciul de furnizare agent termic și nici apa caldă.

 

H.C.A. 13/31.01.2017

ANEXĂ TARIFE H.C.A 

 

 

 

Related posts

Plafonarea adaosului comercial la produsele de bază va fi prelungită până la finalul anului 2024/Camera Deputaților a adoptat proiectul. Legea merge la promulgare

Redacția

Primăria Pașcani va derula o campanie de informare, în ceea ce privește sterilizarea câinilor cu stăpân

Iulia Huțanu

De azi se circulă pe primii 7,3 km din Varianta de Ocolire Bacău

Redacția
Încarcă...